Zrenjaninski LSV-Vojvođani kontroliše broj upisanih birača u gradu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 22. 01. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninski LSV-Vojvođani kontroliše broj upisanih birača u gradu

Novi Sad, 22. januar 2024 - Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas Gradskoj upravi zahtev kojim se traži informacija o ukupnom broju građana sa teritorije grada Zrenjanina, koji su upisani u birački spisak.

LSV

Odbornici LSV-Vojvođani će u Zrenjaninu ovakav zahtev slati svake nedelje do raspisivanja lokalnih izbora, da bi na taj način kontrolisali i pratili eventualni upis birača iz drugih krajeva zemlje i inostranstva, kako je to rađeno u prethodnom izbornom ciklusu, što je i izazvalo veliko nezadovoljstvo i proteste građana.

Zrenjanin pripada građanima Zrenjanina i samo oni mogu da odlučuju o izboru nove vlasti.


Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani




Odbori LSV | Nedelja, 06. 06. 2021. | Komentara: 0

Zašto se zrenjaninska vlast stidi istorije grada?

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je krajnje neprimereno što rukovodstvo grada Zrenjanina niti jednom jedinom rečju ili najmanjom mogućom manifestacijom nije obeležilo 6. jun, dan kada je naš grad 1769. godine Poveljom carice Marije Terezije proglašen za Slobodno carsko trgovište.
Odbori LSV | Subota, 05. 06. 2021. | Komentara: 0

Vršačka vlast ne brine o interesima svih građana

Na sednici Skupštine grada Vršca održanoj prošlog septembra poslovi radova na putevima povereni su preduzeću A.D. „Sremput“ iz Rume.
Odbori LSV | Četvrtak, 03. 06. 2021. | Komentara: 0

LSV Kikinda: Da nismo zahtevali produženje grejne sezone, sada bi se smrzavali

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Kikinda podseća čelnike grada da je odličan trenutak da prihvate činjenicu da uvek ozbiljno treba razmotriti konstruktivne predloge opozicionih partija i prihvatiti sve one čija bi realizacija išla u korist stanovnika grada.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook