Zrenjaninski LSV zatražio vraćanje imovine i para gradu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 09. 07. 2011. | Komentara: 0

Zrenjaninski LSV zatražio vraćanje imovine i para gradu

LSV ZrenjaninZRENJANIN - Rođendansku nedelju Lige socijaldemokrata Vojvodine, zrenjaninske aktivistkinje i aktivisti LSV započeli su akcijom "Vratimo imovinu i pare gradu", tokom koje su sa sugrađankama i sugrađanima  na nekoliko lokacija, razgovarali o značaju što hitnijeg donošenja zakonske regulative kojom će lokalnim samoupravama biti vraćeno ono što im je devedesetih godina oduzeto.

- Želeli smo da čujemo ideje i sugestije Zrenjaninki i Zrenjaninaca, kako bi po njima grad trebao da izgleda, a sa druge strane da im prbližimo naš politički program  i naše ideje za unapređenje kvaliteta života u gradu. Preduslov razvitka svake sredine u Vojvodini i celoj Srbiji jeste da raspolažu svojom imovinom i izvornim prihodima " istakao je Dejan Čapo, predsednik GrO LSV Zrenjanin. On je dodao da je jedan od Liginih ciljeva da građankama i građanima ponudi ono što je najbolje za njih  kako bi  ostvarili zajedničke ciljeve: da grad Zrenjanin i ostale lokalne samouprave imaju svoju imovinu i izvore finansiranja, što je osnova bilo kakvog napretka.

(BILSV, 09.07.2011.)




Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Ligaši ubedljivo pobedili u Tomaševcu

ZRENJANIN - Kandidati Lige socijaldemokrata Vojvodine postigli su zapažene rezultate na izborima za savete 11 mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina, istakao je danas Vladimir Milošev, član Izvršnog odbora GrO LSV i šef Izbornog štaba.
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Konferencija za štampu Gradske organizacije u Subotici

SUBOTICA - Predsednik Gradskog odbora LSV u Subotici Veljko Vojnić istakao je danas da loši demografski pokazatelji zahtevaju preduzimanje koraka kako bi se negativni trendovi zaustavili, te da se zbog toga Liga zalaže da se trudnicama obezbedi naknada u visini pune plate.
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Performans za subotičko pozorište

SUBOTICA - Povodom Svetskog dana pozorišta, 27. marta, Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine u Subotici organizovala je juče performans ispred zgrade Narodnog pozorišta u izgradnji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook