Kako će preletači oprati ruke?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Petak, 18. 10. 2013. | Komentara: 0

Kako će preletači oprati ruke?

KIKINDA – Omladina Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Kikindi organizovala je akciju povodom 15. oktobra - Svetskog dana čistih ruku. Oni su tom prilikom Kikinđanima i Kikinđankama delili flajere i razgovarali sa njima o prevenciji bolesti prljavih ruku.

LSV

- Statistika pokazuje da svake godine oko tri i po miliona dece uzrasta do godinu dana i skoro dva miliona odraslih umre od bolesti koje su posledica prljavih ruku. Iskoristili smo ovaj dan da pomognemo našem gradu, da podignemo svest građana Kikinde – istakao je tom prilikom predsednik GO LSVO Kikinda Andrej Bačić.
Kako je u Kikindi nedavno, zahvaljujući prelasku odbornika i prenosu njihovih mandata iz jedne političke partije u drugu, promenjena vlast, omladinci su sa građanima razgovarali i o političkim i moralnim načelima pojedinih lokalnih odbornika
- Poučeni činom izdajništva i nemorala odbornika - akrobata koji su „svoj“ mandat dobili glasovima stanovnika Kikinde kao predstavnici matičnih stranaka, a ne kao pojedinci, postavljamo im pitanje „Kako ćete vi, odbornici-preletači, oprati svoje ruke?“ – naglasio je Bačić.
 
(BILSV, 18.10.2013)



Omladina LSV | Ponedeljak, 16. 09. 2013. | Komentara: 0

Ministre, izađite u susret studentima!

NOVI SAD, 16. septembar - Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine poziva ministra prosvete Tomislava Jovanovića da izađe u susret studentima i omogući upis u budžetsku godinu sa 48 bodova, kao i da studentima tokom školske godine na raspolaganju bude šest ispitnih rokova.
Omladina LSV | Subota, 13. 07. 2013. | Komentara: 0

LSVO Novi Sad očistila grob Svetozara Markovića Toze

NOVI SAD - Članice i članovi Gradskog odbora Omladine LSV Novi Sad očistili su danas grobno mesto gde je sahranjen Svetozar Marković Toza, na Almaškom groblju,čime su odali počast ovom borcu za slobodnu misao obeleživši ujedno 100 godina od njegovog rođenja i 70 godina od njegove smrti.
Omladina LSV | Subota, 29. 06. 2013. | Komentara: 0

Ćosiću i Radoviću, dosta više!

NOVI SAD, 29. jun - Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine poziva Dobricu Ćosića da se drži obećanja datog početkom maja kada je rekao da se povlači iz javnosti i da više neće davati izjave, niti komentarisati zbivanja na političkoj sceni Srbije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook