Kako će preletači oprati ruke?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Petak, 18. 10. 2013. | Komentara: 0

Kako će preletači oprati ruke?

KIKINDA – Omladina Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Kikindi organizovala je akciju povodom 15. oktobra - Svetskog dana čistih ruku. Oni su tom prilikom Kikinđanima i Kikinđankama delili flajere i razgovarali sa njima o prevenciji bolesti prljavih ruku.

LSV

- Statistika pokazuje da svake godine oko tri i po miliona dece uzrasta do godinu dana i skoro dva miliona odraslih umre od bolesti koje su posledica prljavih ruku. Iskoristili smo ovaj dan da pomognemo našem gradu, da podignemo svest građana Kikinde – istakao je tom prilikom predsednik GO LSVO Kikinda Andrej Bačić.
Kako je u Kikindi nedavno, zahvaljujući prelasku odbornika i prenosu njihovih mandata iz jedne političke partije u drugu, promenjena vlast, omladinci su sa građanima razgovarali i o političkim i moralnim načelima pojedinih lokalnih odbornika
- Poučeni činom izdajništva i nemorala odbornika - akrobata koji su „svoj“ mandat dobili glasovima stanovnika Kikinde kao predstavnici matičnih stranaka, a ne kao pojedinci, postavljamo im pitanje „Kako ćete vi, odbornici-preletači, oprati svoje ruke?“ – naglasio je Bačić.
 
(BILSV, 18.10.2013)



Omladina LSV | Nedelja, 13. 10. 2019. | Komentara: 0

Seminar mladih članova i članica Lige socijaldemokrata Vojvodine

Centar za edukaciju LSV ovog vikenda zajedno sa Omladinom Lige socijaldemokrata Vojvodine realizuje edukaciju mladih.
Omladina LSV | Subota, 20. 07. 2019. | Komentara: 0

Begović: Termin fašizam se zloupotrebljava i tendenciozno se zamagljuje relativizacijom

Sve više su prisutni nacionalistički diskurs i fašistički ispadi. Termin fašizam se zloupotrebljava i tendenciozno se zamagljuje relativizacijom. Upravo smo reagovali da ne bismo dolazili u ovakve situacije - izjavila je Bojana Begović, predsednica Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine. Ona je za Radio Slobodna Evropa komentarisala kako je slučaj iz Niša kada 21. juna na ulici nožem izboden dvadesetčetvorogodišnji student Elektronskog fakulteta, jer je nosio majicu sa antifašističkim obeležjem, bila kap koja je prelila čašu.
Omladina LSV | Četvrtak, 01. 02. 2018. | Komentara: 0

Srećan ti rođendan Novi Sade!

Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad čestita Dan grada sugrađanima, sugrađankama i svima koji vole naš Novi Sad.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook