Kako će preletači oprati ruke?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Petak, 18. 10. 2013. | Komentara: 0

Kako će preletači oprati ruke?

KIKINDA – Omladina Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Kikindi organizovala je akciju povodom 15. oktobra - Svetskog dana čistih ruku. Oni su tom prilikom Kikinđanima i Kikinđankama delili flajere i razgovarali sa njima o prevenciji bolesti prljavih ruku.

LSV

- Statistika pokazuje da svake godine oko tri i po miliona dece uzrasta do godinu dana i skoro dva miliona odraslih umre od bolesti koje su posledica prljavih ruku. Iskoristili smo ovaj dan da pomognemo našem gradu, da podignemo svest građana Kikinde – istakao je tom prilikom predsednik GO LSVO Kikinda Andrej Bačić.
Kako je u Kikindi nedavno, zahvaljujući prelasku odbornika i prenosu njihovih mandata iz jedne političke partije u drugu, promenjena vlast, omladinci su sa građanima razgovarali i o političkim i moralnim načelima pojedinih lokalnih odbornika
- Poučeni činom izdajništva i nemorala odbornika - akrobata koji su „svoj“ mandat dobili glasovima stanovnika Kikinde kao predstavnici matičnih stranaka, a ne kao pojedinci, postavljamo im pitanje „Kako ćete vi, odbornici-preletači, oprati svoje ruke?“ – naglasio je Bačić.
 
(BILSV, 18.10.2013)



Omladina LSV | Ponedeljak, 13. 07. 2015. | Komentara: 0

U znak večnog sećanja i zahvalnosti Svetozaru Tozi Markoviću, narodnom heroju NOB-a

NOVI SAD - Delegacija Gradskog odbora Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad položila je danas venac na spomenik narodnom heroju Svetozaru Tozi Markoviću povodom 13. jula, dana kada je rođen narodni heroj.
Omladina LSV | Utorak, 07. 07. 2015. | Komentara: 0

Bez kompromisa protiv revizije i prekrajanja istorije NOB-a

Delegacija Gradskog odbora Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad, na čelu sa predsednikom Nenadom Vezmarom, prisutvovala je danas obeležavanju godišnjice Dana ustanka naroda Srbije 7. jula. Oni su na Fruškoj gori, kod spomenika „Sloboda" odali počast svim nastradalim i pogunulim borcima i borkinjama NOB-a u Srbiji i Vojvodini.
Omladina LSV | Subota, 23. 05. 2015. | Komentara: 0

Bojana Begović na čelu LSVO

KOVAČICA – Na Izbornoj skupštini Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSVO) održanoj danas u Kovačici, izabrano je novo rukovodstvo LSVO. Za predsednicu je izabrana Bojana Begović, a za potpredsednike Vladan Keljević, Nenad Vezmar i Andrej Bačić. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook