Kikindskim školama neophodan poljoprivredni smer

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Nedelja, 30. 11. 2014. | Komentara: 0

Kikindskim školama neophodan poljoprivredni smer

KIKINDA – Gradski odbor omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Kikinda pokrenuo je inicijativu za uvođenje poljoprivrednog smera u neku od srednjih škola u Kikindi.

LSVKako je istakao  predsednik GrO omladine LSV Kikinda Andrej Bačić, važnost uvođenja poljoprivrednog smera leži u povećanju stručnosti budućih poljoprivrednika, pošto njihov bolji učinak znači bolje razvijena poljoprivreda, a samim tim i kikindska opština.
– Na poslednjoj sednici SO Kikinde usvojena je Strategija održivog razvoja opštine Kikinda za period od 2014. do 2020. godine gde jedan od ciljeva nalaže uvodjenje poljoprivrednog smera u srednje škole u toku 2015. godine. Iako odbornici LSV, zbog velikog broja propusta u samoj Strategiji, nisu glasali za usvajanje ovog dokumenta, ponosni smo na to da je ideja omladine LSV Kikinda o ulaganju u budućnost kroz izmene u školstvu , postala deo budućnosti naše Kikinde – istakao je Bačić.

 (BILSV, 30. 11. 2014)



Omladina LSV | Nedelja, 13. 10. 2019. | Komentara: 0

Seminar mladih članova i članica Lige socijaldemokrata Vojvodine

Centar za edukaciju LSV ovog vikenda zajedno sa Omladinom Lige socijaldemokrata Vojvodine realizuje edukaciju mladih.
Omladina LSV | Subota, 20. 07. 2019. | Komentara: 0

Begović: Termin fašizam se zloupotrebljava i tendenciozno se zamagljuje relativizacijom

Sve više su prisutni nacionalistički diskurs i fašistički ispadi. Termin fašizam se zloupotrebljava i tendenciozno se zamagljuje relativizacijom. Upravo smo reagovali da ne bismo dolazili u ovakve situacije - izjavila je Bojana Begović, predsednica Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine. Ona je za Radio Slobodna Evropa komentarisala kako je slučaj iz Niša kada 21. juna na ulici nožem izboden dvadesetčetvorogodišnji student Elektronskog fakulteta, jer je nosio majicu sa antifašističkim obeležjem, bila kap koja je prelila čašu.
Omladina LSV | Četvrtak, 01. 02. 2018. | Komentara: 0

Srećan ti rođendan Novi Sade!

Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad čestita Dan grada sugrađanima, sugrađankama i svima koji vole naš Novi Sad.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook