Kristina Vuljaj na čelu GrO LSVO Novi Sad

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Utorak, 02. 10. 2012. | Komentara: 0

Kristina Vuljaj na čelu GrO LSVO Novi Sad

NOVI SAD – Na izbornoj skupštini, održanoj juče izabrano je novo rukovodstvo gradskog odbora Omladine LSV Novi Sad na čijem će čelu, u narednih godinu dana biti predsednica Kristina Vuljaj.

LSV

Takođe, većinom glasova za potpredsednike su odabrani Milica Savin i Nenad Mihajlović. Novoizabrana predsednica zahvalila se na ukazanom poverenju.

- Ova titula, koliko je laskava, toliko je ne treba shvatiti olako. Ispred nas je teška godina, i nadam se vašoj pomoći da bude uspešna za Omladinu - rekla je Vuljaj. Prethodni saziv GrO LSVO Novi Sad činili su predsednik Dejan Bibić i potpredsednici Andrea Jerinić i Nenad Vezmar. Bibić je poželeo novom rukovodstvu sve najbolje i da istraju u svojim namerama.

- Svaki saziv treba da obeleži svoj mandat. Nas je "zahvatila" kampanja i tu smo se mi pokazali, a upravo je i jedan od omladinaca, Nenad Vezmar, naš predstavnik u gradskom parlamentu. Novi saziv treba da potraži svoj fokus i bude istrajan u njemu- naveo je bivši predsednik novosadske Omladine.

(BILSV, 01. 10. 2012.)



Omladina LSV | Nedelja, 13. 10. 2019. | Komentara: 0

Seminar mladih članova i članica Lige socijaldemokrata Vojvodine

Centar za edukaciju LSV ovog vikenda zajedno sa Omladinom Lige socijaldemokrata Vojvodine realizuje edukaciju mladih.
Omladina LSV | Subota, 20. 07. 2019. | Komentara: 0

Begović: Termin fašizam se zloupotrebljava i tendenciozno se zamagljuje relativizacijom

Sve više su prisutni nacionalistički diskurs i fašistički ispadi. Termin fašizam se zloupotrebljava i tendenciozno se zamagljuje relativizacijom. Upravo smo reagovali da ne bismo dolazili u ovakve situacije - izjavila je Bojana Begović, predsednica Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine. Ona je za Radio Slobodna Evropa komentarisala kako je slučaj iz Niša kada 21. juna na ulici nožem izboden dvadesetčetvorogodišnji student Elektronskog fakulteta, jer je nosio majicu sa antifašističkim obeležjem, bila kap koja je prelila čašu.
Omladina LSV | Četvrtak, 01. 02. 2018. | Komentara: 0

Srećan ti rođendan Novi Sade!

Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad čestita Dan grada sugrađanima, sugrađankama i svima koji vole naš Novi Sad.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook