LSVO na Kongresu Mladog Foruma

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Utorak, 28. 11. 2017. | Komentara: 0

LSVO na Kongresu Mladog Foruma

NOVI SAD - Sekretar za međunarodnu saradnju Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Zimonjić boravio je na Kongresu Mladog Foruma i sastanku organizacije SD9 koji su proteklog vikenda održani u Ljubljani. 

lsv

- Regionalna saradnja je uvek bila jedan od prioriteta LSVO. Zbog toga je i Kongres poslužio da odnosi sa Mladim Forumom ostanu na visokom nivou i da u budućnosti budu još bolji – navode u Omladini LSV. 

Na Kongresu je usvojen Statut organizacije SD9 i potpisan sporazum o saradnji, te je važno da i LSVO bude pristuna u organizaciji SD9. Zimonjić je razmenio iskustva i osnažio vezu sa Forumom mladih SDP Crne Gore i Savjetom mladih DPS, kao i sa ostalim omladinskim organizacijama sestrinskih partija u regionu.
 
(BILSV, 28.11.2017)




Omladina LSV | Četvrtak, 13. 12. 2012. | Komentara: 0

Potpisi sprečili imenovanje Ulice Đorđa Vajferta

NOVI SAD/PANČEVO – Predsednik omladine Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu Vladan Keljević rekao je za televiziju Prva da je omladina LSV prošle godine pokrenula akciju da Đorđe Vajfert dobije ulicu u tom gradu, ali da u tome, nažalost, nije uspela.
Omladina LSV | Ponedeljak, 03. 12. 2012. | Komentara: 0

Sa virusom HIV-a danas se može živeti

VRŠAC – Članice i članovi Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Vršac, obeležili su 1.decembar, Svetski dan borbe protiv HIV/AIDS, uličnom akcijom, tokom koje su sugrađane upoznali sa ovom opakom bolešću. Članica LSVO Vršac Suzana Lazin istakla je tom prilikom da je u svetu oko 33,3 miliona ljudi zaraženo HIV-om.
Omladina LSV | Nedelja, 18. 11. 2012. | Komentara: 1

Vuljaj: U Srbiji oko 60.000 nevidljivih diploma

NOVI SAD – Predsednica Omladine Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad Kristina Vuljaj podsetila je, povodom Svetskog dana studenata, da u Srbiji ima oko 60.000 studenata čije su diplome potpuno nevidljive pred zakonom.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook