Predsednica LSVO na Saboru Kluba mladih IDS

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Četvrtak, 16. 06. 2011. | Komentara: 0

Predsednica LSVO na Saboru Kluba mladih IDS

LSVONOVIGRAD - Predsednica Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Dragana Dukić prisustvovala je šestom Saboru kluba mladih Istarskog demokratskog sabora (IDS) koji je održan u Novigradu, u Republici Hrvatskoj.

Dukićeva se tom prilikom obratila delegatima i delegatkinjama Sabora, pozdravila ih u ime naše organizacije i istakla važnost saradnje među političkim organizacijama u regionu koje se bave pitanjima regionalizacije i decentralizacije.

Takođe, Dukićeva je najavila intezivniju saradnju između omladina IDS i LSV. Skupu su se obratili i predsednik IDS-a Ivan Jakovčić, predsednik IDS-a Novigrad Vladimir Torbica, kao i drugi visoki funkcioneri i funkcionerke ove partije. Nakon formalnog dela, otvorena je izložba "21 godina IDS-a u Novigradu", uz degustaciju domaćih kolača i vina. Ovogodišnji sabor mladih bio je izveštajno - izborni, a učestvovalo je više od 100 funkcionera iz svih organizacija Kluba mladih iz Istarske i Primorsko-goranske županije uz brojne goste. Klub mladih IDS-a osnovan je 2004. godine kao interesni oblik mladih u IDS-u i deluje na području Istarske i Primorsko-goranske županije u Hrvatskoj. Cilj ovog Kluba je približavanje politke mladima, uključivanje mladih u politiku i afirmiranje mladih lidera u politici.

(BILSV, 14.06.2011.)




Omladina LSV | Nedelja, 13. 10. 2019. | Komentara: 0

Seminar mladih članova i članica Lige socijaldemokrata Vojvodine

Centar za edukaciju LSV ovog vikenda zajedno sa Omladinom Lige socijaldemokrata Vojvodine realizuje edukaciju mladih.
Omladina LSV | Subota, 20. 07. 2019. | Komentara: 0

Begović: Termin fašizam se zloupotrebljava i tendenciozno se zamagljuje relativizacijom

Sve više su prisutni nacionalistički diskurs i fašistički ispadi. Termin fašizam se zloupotrebljava i tendenciozno se zamagljuje relativizacijom. Upravo smo reagovali da ne bismo dolazili u ovakve situacije - izjavila je Bojana Begović, predsednica Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine. Ona je za Radio Slobodna Evropa komentarisala kako je slučaj iz Niša kada 21. juna na ulici nožem izboden dvadesetčetvorogodišnji student Elektronskog fakulteta, jer je nosio majicu sa antifašističkim obeležjem, bila kap koja je prelila čašu.
Omladina LSV | Četvrtak, 01. 02. 2018. | Komentara: 0

Srećan ti rođendan Novi Sade!

Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad čestita Dan grada sugrađanima, sugrađankama i svima koji vole naš Novi Sad.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook