Razumevanje i komunikacija prioriteti međunarodne saradnje

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Sreda, 06. 09. 2017. | Komentara: 0

Razumevanje i komunikacija prioriteti međunarodne saradnje

Novi Sad, 06. septembar 2017 - U periodu od 25. do 27. avgusta održan je letnji kamp Lollipop, u organizaciji Mladog foruma Socijaldemokratske stranke Slovenije, na kom je Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine imala svog predstavnika. Aleksandar Zimonjić je kao sekretar za međunarodnu saradnju LSVO aktivno učestvovao u diskusijama koje su se održavale u Radlju na Dravi, kao i ostalim aktivnostima osmišljenim da povežu omladinske organizacije socijaldemokratskih partija zemalja u regionu.
 
LSV
 
Nakon toga, od 28. avgusta do 3. septembra u mestu Veli Lošinj, Forum mladih SDP Hrvatske, održana je „Letnja škola socijaldemokracije“, na kojoj je zaključeno da su stranke odgovorne građanima i građankama koji su im poverili glasove za obavljanje javnih funkcija, zbog čega je odgovornost velika, što se smatra jednim od važnih principa socijaldemokratije.

Uspostavljena je komunikacija sa predstavnicima i predstavnicama dve omladinske organizacije, koji su spremni da svoja iskustva i znanja podele sa članovima i članicama Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine, zaključio je Zimonjić svoje utiske nakon radnog leta. Naglasio je da će u najkraćem roku ovim omladinskim organizacijama LSVO uputiti poziv da posete Novi Sad i Vojvodinu, sa ciljem još intenzivnije regionalne saradnje, što je bila poruka predavača na letnjim školama.
 
Omladina 
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Omladina LSV | Ponedeljak, 18. 04. 2011. | Komentara: 0

Potpisan Sporazum o saradnji LSVO i SDP BiH

ZRENJANIN - Omladina Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu bila je tokom vikenda domaćin delegaciji Foruma mladih Socijaldemokratske partije (SDP) Bosne i Hercegovine iz Lukavca. Cilj posete bilo je potpisivanje Sporazuma, kojim je dogovorena saradnja dve organizacije na nivou gradova Zrenjanina i Lukavca, a sa ciljem razvoja prijateljskih veza i saradnje u oblastima kulture, sporta, turizma, ekonomije i politike.
Omladina LSV | Nedelja, 20. 03. 2011. | Komentara: 0

LSVO širom Vojvodine organizovao akciju

NOVI SAD - Članovi Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine organizovali su tokom proteklog vikenda, u više mesta širom pokrajine, akciju "Probudi se". Oni su svojim sugrađanima i sugrađankama delili promotivne materijale, a akcija je organizovana sa ciljem da motiviše mlade ljude da se aktivnije uključe u politiku i na taj način postanu aktivni u procesu donošenja odluka, koje ih se tiču.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook