Oštro kazniti poslanika Dveri Srđana Noga

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 18. 10. 2018. | Komentara: 0

Oštro kazniti poslanika Dveri Srđana Noga

Novi Sad, 18. oktobar 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje pretnje smrću koje je, na račun predsednika Srbije i predsednice Vlade, izneo poslanik Dveri Srđan Nogo.

LSV

Kao što je poznato, Nogo je zapretio čelnicima vlasti da će biti obešeni, ako dozvole dolazak velikog broja migranata u našu državu.

Od predstavnika Dveri su se i ranije mogle čuti brojne političke nekorektnosti, ali pozivi na smaknuća su apsolutno nedopustivi. 

Rečnik Dveri nas ne čudi, navikli smo na njega. Čudi nas izostanak reakcije države.

Jezik mržnje je već dugo prisutan na političkoj sceni Srbije, te LSV insistira da državni organi počnu sa oštrim sankcionisanjem pojedinaca i organizacija koji na ovaj način podrivaju osnovne temelje Republike Srbije.

Aleksandar Marton
portparol
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Iz medija | Ponedeljak, 20. 05. 2024. | Komentara: 0

Olenik: Pobeda opozicije u Novom Sadu ozbiljno bi uzdrmala naprednjačku vlast

Član Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik izjavio je da postoji veza između predstojećih izbora i dovođenja novog rukovodstva Pokrajinske vlade, na čijem čelu je sada Maja Gojković, a jedna od njenih zamenica Sandra Božić.
Saopštenja | Ponedeljak, 20. 05. 2024. | Komentara: 0

Kostreš imenovao Aleksandra Olenika za člana Predsedništva LSV - VOJVOĐANI

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš imenovao je Aleksandra Olenika za novog člana Predsedništva stranke.
Odbori LSV | Nedelja, 19. 05. 2024. | Komentara: 0

Kandidatkinja koalicije Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin Bojana Begović najpopularnija ličnost zrenjaninske opozicije

Kandidatkinja na izbornoj listi „Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin“ Bojana Begović, doktorantkinja Fakulteta političkih nauka u Beogradu, osvojila je drugo mesto u izboru nedeljnika „Zrenjanin“ za političku ličnost godine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook