Osuda ispisivanja antialbanskih grafita u Crvenki

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 19. 01. 2018. | Komentara: 0

Osuda ispisivanja antialbanskih grafita u Crvenki

Crvenka, 19. januar 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje ispisivanje grafita mržnje na privatnom objketu u Crvenki, koji je u vlasništvu lica albanske nacionalnosti.

LSV

Uvredljiva, preteća sadržina grafita ''Za krv-Oliver jan. 2018'' i ''Smrt za Albance'' uznemirila je porodicu u čijem je vlasništvu pekara u Crvenki, na kojoj su osvanuli grafiti.

Liga socijaldemokrata Vojvodine traži hitnu rekaciju države, te pronalaženje i procesuiranje počinilaca.

Raspirivanje međuetničke mržnje u višenacionalnoj Vojvodini je nedoupustivo. Takođe, ne sme se dopustiti da se kriza sa severa Kosova prelije i na druge krajeve Srbije.

LSV očekuje da policijska uprava u Kuli što pre obavesti javnost o detaljima istrage.

Narodna poslanica
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Olena Papuga




Odbori LSV | Utorak, 31. 05. 2011. | Komentara: 0

Poljoprivrednici su hteli vožnju do Beograda, a ne blokade

KIKINDA - Predsednik Gradskog odbora LSV Kikinda Miloš Šibul danas je, nakon što je sa svojim paorima proveo dan i noć u Žitištu, na konferenciji za novinare izneo zvanične stavove LSV u vezi sa zemljoradničkim protestima.
Najave | Utorak, 31. 05. 2011. | Komentara: 0

Okrugli sto o decentralizaciji

Liga socijaldemokrata Vojvodine i Srpski pokret obnove u četvrtak, 2. juna 2011. godine sa početkom u 11 sati u velikoj sali Skupštine grada Novog Sada, organizuju OKRUGLI STO DECENTRALIZACIJA DRŽAVA " POKRAJINA " LOKALNA SAMOUPRAVA - POLICENTRIČNI RAZVOJ.
Forum žena LSV | Ponedeljak, 30. 05. 2011. | Komentara: 0

Sportski dan za zdravlje žena

ZRENJANIN - Članice Gradske organizacije Foruma žena LSV Zrenjanin u subotu, 28. maja, bile su domaćice petog po redu Sportskog dana. Reč je o tradicionalnoj manifestaciji kojom aktivistkinje svih gradskih i mesnih odbora Foruma žena Lige socijaldemokrata Vojvodine obeležavaju Međunarodni dan akcije za žensko zdravlje i reproduktivno pravo.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook