Osuda pretnji Aleksandru Vučiću

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 20. 04. 2013. | Komentara: 0

Osuda pretnji Aleksandru Vučiću

NOVI SAD, 20. april - Policija i ostali nadležni državni organi i službe, sigurno su u stanju da uđu u trag i procesuiraju sve koji sms-om ili na drugi način prete smrću potpredsedniku Vlade Republike Srbije Aleksandru Vučiću i drugim državnim zvaničnicima.

LSV

Na čelu te grupe, svakako, treba da budu oni koji su im dali broj ili brojeve telefona i tako ih, svesno ili nesvesno, podstakli da prete. 

Liga socijaldemokrata Vojvodine već duže vreme upozorava da su pretnje i nasilje  u u Srbiji prevazišli svaku meru. 

Država mora poslati jasnu poruku svima koji nezadovoljni nastavkom evropskog puta Srbije i pomisle da prete ili unose nemir i tenzije na ulice, da mržnja i teror više neće biti tolerisani.
 

Biro za informisanje 
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Ponedeljak, 24. 07. 2023. | Komentara: 0

Posledice nevremena ogolile zanemarivanje Vojvodine

U ovim trenucima nesagledivih posledica prirodne katastrofe koja je pogodila našu pokrajinu, čije su posledice dovele do znatnog urušavanja već oronule vojvođanske infrastrukture, moramo se suočiti i sa gorućom činjenicom da su nam posledice ovog nevremena samo ogolile sada već višedecenijski problem - dugotrajno zanemarivanje Vojvodine.
Izjave | Petak, 21. 07. 2023. | Komentara: 0

Marton: SVM odgovoran za drastično smanjenje broja Mađara u Vojvodini

Portparol Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani Aleksandar Marton kritikovao je danas visokog funkcionera Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) Balinta Pastora i rekao da je politika te stranke kriva „što se broj Mađara u Vojvodini drastično smanjio“.
Odbori LSV | Petak, 21. 07. 2023. | Komentara: 0

Dom vojske koji propada srediti i pretvoriti u mesto za kulturne događaje i okupljanje mladih

Zgrada Doma vojske u centru Zrenjanina, koja je pod prethodnom zaštitom, godinama se ne koristi niti održava te je posledično u lošem stanju, upozorava predsednik Gradskog odbora LSV-Vojvođani Zrenjanin Dejan Čapo.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook