Paketići za sve mališane u vrtićima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 18. 12. 2012. | Komentara: 0

Paketići za sve mališane u vrtićima

KIKINDA – Sva deca iz Predškolske ustanove „Dragoljub Udicki“ njih 1.550, dobiće naredne sedmice besplatne novogodišnje paketiće sa „Banini“ slatkišima. Predškolska ustanova izdvojila je za ovu lepu akciju 500 hiljada dinara iz sopstvenih sredstava.LSV

– Firma AD „Banini“ nam je mnogo pomogla. Vrednost jednog paketića je 490 dinara sa PDV-om, međutim firma „Banini“ nam je dala 25 posto popusta, kao i plaćanje u više rata – kaže direktor Predškolske ustanove Miloš Pejakov. Podela ovih paketića i fotografisanje sa Deda Mrazom u četvrtak, 20. decembra biće u vrtićima „Miki“ i „Poletarac“ a u petak, 21. decembra, u vrtićima „Plavi čuperak“, „Pčelica“ i „Naša radost“. U ponedeljak, 24. decembra, Deda Mraz stiže u Vrtić „Kolibri“, a do kraja decembra i u druge vrtiće.

(BILSV, 18. 12. 2012.)



Iz medija | Utorak, 04. 10. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Skupština AP Vojvodine gubi političku inicijativu

NOVI SAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da je skandalozno otkazivanje skupštinske sednice na kojoj je trebalo da se raspravlja o zakonu o javnoj svojini pokazatelj da aktuelni saziv Skupštine AP Vojvodine gubi političku inicijativu baš u periodu kad se otvaraju ključne teme za funkcionisanje pokrajinske autonomije.
Iz medija | Utorak, 04. 10. 2011. | Komentara: 0

Vojvodini predstavništvo u Briselu sledeće nedelje

BEOGRAD - Potpredsednica Skupštine AP Vojvodine Maja Sedlarević govorila je za list Danas, u rubrici „Juče, danas, sutra" o svojim i aktivnostima vojvođanskog parlamenta u prethodnom i narednom periodu. Između ostalog, istakla je da će naredne nedelje u Briselu prisustvovati otvaranju predstavništva Vojvodine
Odbori LSV | Utorak, 04. 10. 2011. | Komentara: 0

Korak ka decentralizaciji sporta

ZRENJANIN - Generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina (SSGZ) i član Saveta za sport GrO LSV Zrenjanin Srđan Bogaroški, na današnjoj redovnoj konferenciji za novinare osvrnuo se na rad ove sportske ustanove u prethodnom periodu, i pohvalio izmeštanje sportskih događaja, iz velikih centara, u manje sredine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook