Palmer se sastaje samo sa onima koji menjaju stavove

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 13. 06. 2019. | Komentara: 0

Palmer se sastaje samo sa onima koji menjaju stavove

NOVI SAD – Komentarišući izjavu Vuka Jeremića da se sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD za evropska i evroazijska pitanja Metjuom Palmerom sastati prava opozicija, koja je postala legitiman sagovornik međunarodnoj zajednici, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak kaže da Palmera poznaje četvrt veka i da zna da se on sastaje samo s onima koji često menjaju stavove.

LSV

- Met Palmer i ja se poznajemo 25 godina i odavno ne moramo da se formalno sastajemo na ovaj način. On odavno vrlo dobro zna moje stavove, a po prirodi posla mora da se sreće sa onima koji stavove često menjaju da bi video šta sada misle - kazao je Čanak, a objavio Kurir.

(SzILSV, 13.06.2019)



Forum žena LSV | Sreda, 30. 05. 2012. | Komentara: 0

Važni preventivni pregledi za žene

ZRENJANIN - Povodom Međunarodnog dana akcije za žensko zdravlje i reproduktivna prava Gradski odbor Foruma žena LSV Zrenjanin organizovao je uličnu akciju u centru Zrenjanina sa ciljem da se probudi svest kod sugrađanki i sugrađana o značaju preventivnih pregleda, blagovremene dijagnostike radi uspešnog lečenja nezaraznih hroničnih bolesti.
Forum žena LSV | Utorak, 29. 05. 2012. | Komentara: 0

Život po meri svakog čoveka

ZRENJANIN - Liga socijaldemokrata Vojvodine je uvek ukazivala na rastuću militarizaciju društva, moguće konflikte i na načine njihovog rešavanja, suprotstavljajući se svakom vidu nasilja, odupirući se ratu i fundamentalizmu – rekla je na današnjoj konferenciji za novinare Ankica Dostanić, članica Foruma žena GrO LSV Zrenjanin, ističući da  je konstantni aktivizam osnovni uslov za stabilan i normalan život.
Izjave | Utorak, 29. 05. 2012. | Komentara: 0

Liga treba da ima gradonačelnika Novog Sada

NOVI SAD - Portaprolka Lige socijaldemokrata Vojvodine i kandidatkinja LSV za gradonačelnicu Novog Sada Aleksandra Jerkov, izjavila je za Radio 021 da je Liga spremna za pregovore o formiranju gradske vlasti, ali da ne zna zašto demokrate još ne pozivaju na razgovore.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook