Perkić na čelu zrenjaninskih ligaša

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 12. 07. 2015. | Komentara: 0

Perkić na čelu zrenjaninskih ligaša

ZRENJANIN - Na XVIII redovnoj izbornoj Skupštini Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin izabrano je novo rukovodstvo. 

LSV

Za predsednika Gradske organizacije LSV Zrenjanin izabran je Predrag Perkić, dok su za potpredsednike/ce izabrani/e Marina Malo, Bojana Begović, Aleksandar Rudić i mr Vladimir Vasiljev. Na jučerašnjoj Skupštini su izabrani članovi i članice Gradskog odbora LSV Zrenjanin.

Juče je održana i prva sednica zrenjaninskog odbora LSV, na kojoj je za predsednicu Izvršnog odbora (IO) jednoglasno izabrana Branislava Jovanov, koja je rukovodila ovim stranačkim organom i u prethodna dva mandata.

Na predlog predsednice IO GrO LSV Zrenjanin izabrani su članovi i članica IO: Damir Pavić (potpredsednik), Saša Milčić, Stevica Radu, Saša Popov, Slobodan Beljin, Milan Đurić, mr Vojislav Matić, mr Vladimir Vasiljev, Ankica Dostanić (predsednica FŽ GrO LSV Zrenjanin) i Nenad Bogdanov (predsednik LSVO GrO Zrenjanin).

(BILSV, 12.07.2015)




Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Konferencija za štampu Gradske organizacije u Subotici

SUBOTICA - Predsednik Gradskog odbora LSV u Subotici Veljko Vojnić istakao je danas da loši demografski pokazatelji zahtevaju preduzimanje koraka kako bi se negativni trendovi zaustavili, te da se zbog toga Liga zalaže da se trudnicama obezbedi naknada u visini pune plate.
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Performans za subotičko pozorište

SUBOTICA - Povodom Svetskog dana pozorišta, 27. marta, Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine u Subotici organizovala je juče performans ispred zgrade Narodnog pozorišta u izgradnji.
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Vratiti imovinu lokalnim samoupravama i Pokrajini

SUBOTICA - Liga socijaldemokrata Vojvodine pokreće inicijativu da se konačno zakonski uredi pitanje vraćanja imovine Vojvodini, odnosno svim lokalnim samoupravama u Srbiji, istakao je danas predsednik Gradskog odbora LSV u Subotici Veljko Vojnić.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook