Pokrajina pomagala medije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Utorak, 24. 12. 2013. | Komentara: 0

Pokrajina pomagala medije

NOVI SAD – Potpredsednik Vlade AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za kulturu i javno informisanje Slaviša Grujić juče je u Vladi Vojvodine bio domaćin tradicionalnog novogodišnjeg prijema za novinare.

LSV

Čestitajući predstojeće novogodišnje i božićne praznike, potpredsednik Grujić se osvrnuo na proteklu godinu.

– Iako znamo da u ovoj godini nije bilo velikih ulaganja, mogu da kažem da je ostvarena kvalitetna saradnja sa svim našim medijima. Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje se trudio da kroz konkursno finansiranje, pomogne u skladu sa svojim mogućnostima. Trudićemo se da sa tom praksom nastavimo i tokom sledeće godine i da u što najvećoj mogućoj meri ispoštujemo vaše zahteve. Početkom naredne godine kada krenu pregovori Srbije kao kandidata u članstvo Eropske unije je dobra vest, jer nam nudi nove šanse i nadu da će nam biti bolje – zaključio je potpredsednik Grujić. Doajen među vojvođanskim novinarima Mihalj Ramač, je podsetio da novinarski zanat nikada nije bio lak i da je često zavisio od datog režima, koji je diktirao njihov život. Zato danas novinari nisu na gorem glasu od lekara, policije i drugih, ali je struka uvek bila ispred svega da odbrani čast i dostojanstvo profesije.

(BILSV, 24. 12. 2013)



Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook