Pokrajina pomagala medije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Utorak, 24. 12. 2013. | Komentara: 0

Pokrajina pomagala medije

NOVI SAD – Potpredsednik Vlade AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za kulturu i javno informisanje Slaviša Grujić juče je u Vladi Vojvodine bio domaćin tradicionalnog novogodišnjeg prijema za novinare.

LSV

Čestitajući predstojeće novogodišnje i božićne praznike, potpredsednik Grujić se osvrnuo na proteklu godinu.

– Iako znamo da u ovoj godini nije bilo velikih ulaganja, mogu da kažem da je ostvarena kvalitetna saradnja sa svim našim medijima. Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje se trudio da kroz konkursno finansiranje, pomogne u skladu sa svojim mogućnostima. Trudićemo se da sa tom praksom nastavimo i tokom sledeće godine i da u što najvećoj mogućoj meri ispoštujemo vaše zahteve. Početkom naredne godine kada krenu pregovori Srbije kao kandidata u članstvo Eropske unije je dobra vest, jer nam nudi nove šanse i nadu da će nam biti bolje – zaključio je potpredsednik Grujić. Doajen među vojvođanskim novinarima Mihalj Ramač, je podsetio da novinarski zanat nikada nije bio lak i da je često zavisio od datog režima, koji je diktirao njihov život. Zato danas novinari nisu na gorem glasu od lekara, policije i drugih, ali je struka uvek bila ispred svega da odbrani čast i dostojanstvo profesije.

(BILSV, 24. 12. 2013)



Iz medija | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Glavna snaga LSV - VOJVOĐANI je doslednost

Advokat i aktivista, a od skoro i član Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik rekao je da se politički aktivirao u stranci sa kojom ima iste vrednosne stavove. 
Saopštenja | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Pozivamo Aleksandra Vučića da priveže svoje šovinističke propagandiste

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI najoštrije osuđuje još jedan naci-šovinistički napad na poznatog novinara i profesora Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinka Gruhonjića. Akter najnovijeg poziva na linč Gruhonjića je poznati ekstremista i samodeklarisani zastupnik interesa tuđe države – Aleksandar Vulin. 
Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook