Pokrajina pomagala medije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Utorak, 24. 12. 2013. | Komentara: 0

Pokrajina pomagala medije

NOVI SAD – Potpredsednik Vlade AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za kulturu i javno informisanje Slaviša Grujić juče je u Vladi Vojvodine bio domaćin tradicionalnog novogodišnjeg prijema za novinare.

LSV

Čestitajući predstojeće novogodišnje i božićne praznike, potpredsednik Grujić se osvrnuo na proteklu godinu.

– Iako znamo da u ovoj godini nije bilo velikih ulaganja, mogu da kažem da je ostvarena kvalitetna saradnja sa svim našim medijima. Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje se trudio da kroz konkursno finansiranje, pomogne u skladu sa svojim mogućnostima. Trudićemo se da sa tom praksom nastavimo i tokom sledeće godine i da u što najvećoj mogućoj meri ispoštujemo vaše zahteve. Početkom naredne godine kada krenu pregovori Srbije kao kandidata u članstvo Eropske unije je dobra vest, jer nam nudi nove šanse i nadu da će nam biti bolje – zaključio je potpredsednik Grujić. Doajen među vojvođanskim novinarima Mihalj Ramač, je podsetio da novinarski zanat nikada nije bio lak i da je često zavisio od datog režima, koji je diktirao njihov život. Zato danas novinari nisu na gorem glasu od lekara, policije i drugih, ali je struka uvek bila ispred svega da odbrani čast i dostojanstvo profesije.

(BILSV, 24. 12. 2013)



Izjave | Utorak, 16. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI sigurno izlazi na lokalne izbore

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI sigurno izlazi na predstojeće lokalne izbore u Novom Sadu, izjavila je predsednica novosadskog odbora LSV – VOJVOĐANI Maja Mrnuštik. Ona je u izjavi za 021.rs rekla da je LSV – VOJVOĐANI prošle nedelje formirala izborni štab i napravila program prioriteta za koje će se zalagati u narednom periodu. 
Odbori LSV | Utorak, 09. 04. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne ume ni semafore da održava

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.
Saopštenja | Ponedeljak, 08. 04. 2024. | Komentara: 0



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook