Potvrđena lista LSV Pančevo

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 18. 03. 2012. | Komentara: 0

Potvrđena lista LSV Pančevo

PANČEVO - Izlazeći prvi put samostalno na lokalne izbore u Pančevu, Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u ovom gradu predao je rano jutros, drugi po redu, listu za učešće na lokalnim izborima u Pančevu.

Pancevo

Nosilac izborne liste je lider LSV Nenad Čanak, a prva na listi je Marinika Čobanu.

Lista im je i zvanično potvrđena oko 20 časova.

Pančevački ligaši očekuju veliko poverenje birača u izbornom danu. Neprestanim, napornim radom u protekle tri godine, intenzivno su skretali pažnu Pančevaca, a njihov aktivizam potvrđen je i prikupljenim potpisima podrške lokalnoj izbornoj listi koje su prikupili za samo tri dana, kao drugi u gradu.

(BILSV, 18.03.2012)



Izjave | Utorak, 12. 04. 2011. | Komentara: 0

Obeležena godišnjica proboja Sremskog fronta

NOVI SAD/ADAŠEVCI - Potpredsednica Skupštine AP Vojvodine Maja Sedlarević i pokrajinska poslanica Marija Radojčić prisustvovale su danas obeležavanju 66. godišnjice proboja Sremskog fronta i položile venac na spomen obeležju u selu Adašavci, kod Šida.
Izjave | Ponedeljak, 11. 04. 2011. | Komentara: 0

Liga ima podršku za zakone o imovini i prihodima

BEOGRAD - Portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine i narodna poslanica Aleksandra Jerkov, istakla je za list Danas da LSV za usvajanje Zakona o vraćanju imovine Vojvodini i lokalnim samoupravama i zakona o finansiranu pokrajine i lokalnih samouprava dobila podršku premijera Mirka Cvetkovića, ali i najveće partije vladajuće koalicije - Demokratske stranke.
Iz medija | Ponedeljak, 11. 04. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Tražimo vraćanje otetog od Vojvodine

BEOGRAD - Izuzetno je važno da Vojvodini imovina bude vraćena što pre, jer njeni građani trpe štetu zato što to još nije urađeno. Ovo u intervjuu za Kurir kaže poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov, objašnjavajući zahtev lidera ligaša Nenada Čanka koji je inicirao na sastanku s premijerom Mirkom Cvetkovićem.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook