Predajom stenograma Brnabić ponizila građane

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 07. 07. 2017. | Komentara: 0

Predajom stenograma Brnabić ponizila građane

Novi Sad, 07. jul 2017 - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje servilni i podanički gest koji je prema ruskom ambasadoru učinila premijerka Ana Brnabić predajući mu stenogram svog intervjua. Smatramo to poniženjem i vređanjem svih građanki i građana Srbije.

LSV

Njen stav da će Srbija, ako bude morala da bira, odabrati EU, potpuno je u skladu sa svim spoljnopolitičkim ciljevima, ali i sa vrednosnom orijentacijom i karakterom društva koje gradimo i potpuno je prihvatljiv Ligi socijaldemokrata Vojvodine, kao i većini kako političkih aktera, tako i građanki i građana Srbije.

Verujemo da je ovo predavanje stenograma samo danak političkom neiskustvu gospođe Brnabić učinjen u želji da pokaže da iza svojih reči stoji i da ih ne krije, a nikako korak u promeni stava prema EU.


Predsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Nenad Čanak



Odbori LSV | Petak, 20. 06. 2014. | Komentara: 0

Potpisima do manjeg poreza na imovinu

PANČEVO – Gradski odbor Liga socijaldemokrata Vojvodine Pančevo pozvao je sve građane da im se pridruže u inicijativi o promeni Odluke o porezu na imovinu, kako bi se stopa poreza na imovinu vratila sa 0,4 na 0,2 odsto.
Izjave | Petak, 20. 06. 2014. | Komentara: 0

Izbori rešenje ako se ne uspostavi dogovor oko programa

NOVI SAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je za Danas da će se Liga truditi da izbegne prevremene pokrajinske izbore i da razgovori o budućoj vlasti još traju.
Događaji | Četvrtak, 19. 06. 2014. | Komentara: 0

Odlični rezultati Fonda Evropski poslovi

NOVI SAD – Zamenica predsednika poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine i predsednica Odbora za evropintegracije i međuregionalnu saradnju Skupštine APV mr Maja Sedlarević istakla je danas da je ovaj odbor jednoglasno usvojio izveštaj Fonda „Evropski poslovi“ APV (FEP) za prošlu godinu, nakon čega je to potvrdila i pokrajinska skupština.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook