Pretnjama hoće da spreče diskusiju o imenu Zrenjanina

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 08. 03. 2018. | Komentara: 0

Pretnjama hoće da spreče diskusiju o imenu Zrenjanina

Zrenjanin, 08. mart 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje pretnje koje su poslednjih dana upućene organizatorima tribine "Petrovgrad?Neće proći!".

LSV

Kao što je poznato, u komentarima na najavu tribine, koja je reakcija na pokušaj promene imena grada Zrenjanina u Petrovgrad, upućene su pretnje i pozivi na linč neistomišljenika.

Nedopustivo je u političku svakodnevnicu uvoditi princip pretnji i širenja straha.
Očekujemo od državnih organa da reaguju i sankcionišu sve pojedince koji na ovaj način krše Ustav i zakone Republike Srbije.

U Zrenjaninu svima mora biti omogućeno slobodno iznošenje stavova.

Na vlastima je da obezbede apsolutno poštovanje tog prava!

Potpredsednik
Izvršnog odbora Glavnog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Marton

 

 




Odbori LSV | Sreda, 13. 04. 2011. | Komentara: 0

LSV piše peticiju Vladi

PANČEVO - U više od 200 gradova, opština i sela u Vojvodini Liga socijaldemokrata Vojvodine započela je akciju prikupljanja potpisa za izmenu člana Zakona o bezbednosti saobraćaja, koji propisuje obaveznu godišnju registraciju traktora, kombajna i ostalih poljoprivrednih mašina. Kako je na konferenciji za novianre naveo Jovica Petrovački, potpredsednik Gradskog odbora LSV Pančevo, razlog je pre svega loša ekonomska situacija u kojoj se danas nalaze poljoprivrednici.
Izjave | Utorak, 12. 04. 2011. | Komentara: 0

Potpredsednici LSV na komemoraciji u Adaševcima

ADAŠEVCI - Delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine koju su činili potpredsednici stranke Nada Lazić, Aleksandar Jovanović i Aleksandar Marton učestvovala je danas na komemorativnoj svečanosti povodom 66. godišnjice probijanja Sremskog fronta i tom prilikom položili venac na spomen obeležju u selu Adašavci, kod Šida.
Odbori LSV | Utorak, 12. 04. 2011. | Komentara: 0

Jednom registrovati traktore, a ne svake godine

SOMBOR - Liga socijaldemokrata Vojvodine će tražiti da Vlada Republike Srbije hitno promeni svoju odluku i da se registracija traktora, kombajna, prikolica i ostalih poljoprivrednih mašina plaća samo jednom, a ne svake godine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook