Proruska struja u Srbiji želi da Crna Gora nestane

 
 
Izbori u LSV
Izjave | Subota, 06. 08. 2022. | Komentara: 0

Proruska struja u Srbiji želi da Crna Gora nestane

PODGORICA / NOVI SAD – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da je potpisivanje Temeljnog ugovora između Crne Gore i Srpske pravoslavne crkve udaljavanje od procesa evropskih integracija po standardima srpske agenture.

LSV

- Proruska struja u Srbiji ima veliki interes za nestankom Crne Gore. Golim okom je vidljivo da je ovaj čin potpisivanja ugovora sa crkvom Srbije udaljavanje sa evropskog puta, baš kao što je Srbija poslednjih godina, zaklinjući se u evropske integracije kao glavni interes vlade, postigla da je prvi put u istoriji podrška EU pala ispod pedeset odsto. Osamdeset odsto ljudi u Srbiji veruje da je njen najveći spoljnotrgovinski partner Rusija a ne Evropska unija. Permanentno ispiranje mozga je standard srpske agenture koji sledi ovaj mladić, koji nezasluženo obavlja funkciju premijera Crne Gore - kazao je Čanak.

Dodaje da Abazovića treba sprečiti da pobegne.

- Ne dajte mu da pobegne! Čim više ne bude predsednik Vlade, on će pokušati da pobegne tamo gde je sklonio pare, koje su mu obećane. Činjenica je da oni, koji su ga platili da izda Crnu Goru, njega preziru isto kao i oni koje je izdao. Izdajice niko ne poštuje a najmanje oni za čije interese to radi. Dritan Abazović je izdao put za koji se zalaže većina građana Crne Gore - istakao je Čanak.

Podseća i da je Srbija pukla kao građanska država onog momenta kad je veronauka uvedena u škole.

- Onog momenta kad popovi uđu u škole i vojsku u sekularnoj državi, ta država više nije sekularna, i to je ono što čeka Crnu Goru, ako se ne bude suprotstavila - zaključuje Čanak.

(SzILSV, 06.08.2022)Saopštenja | Utorak, 27. 09. 2022. | Komentara: 0

Mirović i Nedimović horor u poljoprivredi u Vojvodini predstavili kao bajku Republici Srpskoj i obećali podršku u hrani

U trenutku kada poljoprivrednici u Vojvodini u očaju smišljaju kako da završe setvu u uslovima previsokih cena veštačkog đubriva i dizela, hvataju se za glavu očajni nakon katastrofalne žetve zbog suše, Igor Mirović je proglašava najsnažnijom poljoprivrednom oblašću i obećava pomoć Republici Srpskoj.
Saopštenja | Nedelja, 25. 09. 2022. | Komentara: 0

LSV: Preobučeni radikali nas ponovo vode u izolaciju

Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva Vladu Republike Srbije da poništi skandalozni i štetni Plan konsultacija ministarstava spoljnih poslova Srbije i Ruske Federacije za naredne dve godine, koji su u Njujorku potisali šefovi diplomatija dve zemlje.
Iz medija | Nedelja, 25. 09. 2022. | Komentara: 0

U LSV stasala generacija iskusnih političara koji imaju ideje i energiju

Opšti izbori će biti 2024. godine i Liga socijaldemokrata Vojvodine na njih mora izaći spremna, jaka i reorganizovana. Lično, mislim da sam posle 32 godine postao teret stranci jer su me sve vlasti i opozicije združeno pljuvale i to je kod jednog broja građana ostavilo neki trajni utisak. Ovo u interjuu za „Blic nedelje“ kaže Nenad Čanak, predsednik LSV.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook