Proruska struja u Srbiji želi da Crna Gora nestane

 
 
Izbori u LSV
Izjave | Subota, 06. 08. 2022. | Komentara: 0

Proruska struja u Srbiji želi da Crna Gora nestane

PODGORICA / NOVI SAD – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da je potpisivanje Temeljnog ugovora između Crne Gore i Srpske pravoslavne crkve udaljavanje od procesa evropskih integracija po standardima srpske agenture.

LSV

- Proruska struja u Srbiji ima veliki interes za nestankom Crne Gore. Golim okom je vidljivo da je ovaj čin potpisivanja ugovora sa crkvom Srbije udaljavanje sa evropskog puta, baš kao što je Srbija poslednjih godina, zaklinjući se u evropske integracije kao glavni interes vlade, postigla da je prvi put u istoriji podrška EU pala ispod pedeset odsto. Osamdeset odsto ljudi u Srbiji veruje da je njen najveći spoljnotrgovinski partner Rusija a ne Evropska unija. Permanentno ispiranje mozga je standard srpske agenture koji sledi ovaj mladić, koji nezasluženo obavlja funkciju premijera Crne Gore - kazao je Čanak.

Dodaje da Abazovića treba sprečiti da pobegne.

- Ne dajte mu da pobegne! Čim više ne bude predsednik Vlade, on će pokušati da pobegne tamo gde je sklonio pare, koje su mu obećane. Činjenica je da oni, koji su ga platili da izda Crnu Goru, njega preziru isto kao i oni koje je izdao. Izdajice niko ne poštuje a najmanje oni za čije interese to radi. Dritan Abazović je izdao put za koji se zalaže većina građana Crne Gore - istakao je Čanak.

Podseća i da je Srbija pukla kao građanska država onog momenta kad je veronauka uvedena u škole.

- Onog momenta kad popovi uđu u škole i vojsku u sekularnoj državi, ta država više nije sekularna, i to je ono što čeka Crnu Goru, ako se ne bude suprotstavila - zaključuje Čanak.

(SzILSV, 06.08.2022)Saopštenja | Sreda, 27. 09. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Vlast pod hitno da saopšti ko stoji iza terorističkog napada u selu Banjska

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani osuđuje teroristički napad koji se dogodio u selu Banjska na Kosovu i poziva državne organe da u najhitnijem mogućem roku javnost upoznaju sa svim detaljima ovog zločinačkog čina.
Odbori LSV | Ponedeljak, 25. 09. 2023. | Komentara: 0

Gradska kuća nebezbedna zona!

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani poziva predstavnike zrenjaninske vlasti da pod hitno saniraju vrh kupole na gradskoj kući.
Odbori LSV | Petak, 22. 09. 2023. | Komentara: 0

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina pokrenula teme važne za Zrenjanin

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani danas su na sednici Skupštine grada pokrenuli dvadesetak tema koje su od značaja za život Zrenjaninki i Zrenjaninaca. Kao i do sada, lokalna vlast je ostala gluva na ove teme kao što je već 11 godina gluva na probleme običnih ljudi.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook