Radikali dodatno zamutili naprednu zrenjaninsku vlast

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 20. 02. 2014. | Komentara: 0

Radikali dodatno zamutili naprednu zrenjaninsku vlast

ZRENJANIN - Komentarišući imenovanje člana Srpske radikalne stranke Gorana Tajdića za novog  v.d. direktora JKP „Vodovod i kanalizacija“ predsednica Izvršnog odbora Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Branislava Jovanov rekla je  da su time zrenjaninski naprednjaci u svoje redove primili dojučerašnje najveće neprijatelje i kritičare, pod izgovorom „dobrobiti svih građana i građanki grada Zrenjanina“.

LSV

- Prvo su formirali većinu SNS, SPS, Nova Srbija, Jedinstvena Srbija, PUPS, SPO, uz pomoć kupljene odbornice LSV. U međuvremenu je DSS kolektivno prešao u SNS, pa se priključio i SVM, a sada je napredna vlast dodatno zamućena i radikalima – podsetila je Jovanov ističući da prosečan Zrenjaninac i Zrenjaninka više ne mogu da razumeju ko šta i gde radi, a pogotovo zašto.

- Jedno je međutim, svima jasno: došlo je do opšteg propadanja grada, bez ijedne investicije, sa preko 250 novozaposlenih stranačkih kadrova koji sede jedni drugima na glavi u zgradi Gradske uprave i javnim preduzećima i ustanovama – ukazala je Jovanov. Ona je dodala da građani i građanke Zrenjanina ništa valjano u praksi nisu videli, već da su samo dobili povećanje poreza, otkaze i rapidno siromašenje.

- Liga socijaldemokrata Vojvodine je stranka koja se nije raspala u opoziciji i utopila zbog šake vlasti u vladajuću poziciju i jedina je stranka koja preko dve decenije nije menjala program i politiku, koja je oduvek bila jasna: autonomija Vojvodini, sa Ustavom zagarantovanim izvornim prihodima, imovinom, sudskom, zakonodavnom i izvršnom vlašću – naglasila je Branislava Jovanov, poručivši da će građani i građanke Vojvodine i Zrenjanina, 16. marta podržati politiku Lige, koja ne misli na Vojvodinu samo u predizbornoj kampanji.

(BILSV, 20.02.2014)



Odbori LSV | Sreda, 27. 10. 2010. | Komentara: 0

Lustracija nije lov na veštice

VRŠAC - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Vršac organizovao je povodom kampanje "Podvuci liniju" konferenciju za novinare, kako bi upoznao javnost sa njenim ciljevima. Predsednik GrO LSV Vršac Slavko Ćirin istakao je tom prilikom da će Liga predložiti izmene i dopune Zakona o odgovornosti za kršenje ljudskih prava ili Zakona o lustraciji, kako je poznatiji u javnosti.
Izjave | Utorak, 26. 10. 2010. | Komentara: 0

Profesionalizovati administraciju u Srbiji

BEOGRAD - Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu uskoro će definisati status državnih i lokalnih službenika čiji položaj zavisi od izbora, zbog politizacije administracije, najavio je danas državni sekretar tog ministarstva Duško Radaković.
Edukacija LSV | Sreda, 15. 09. 2010. | Komentara: 0

Instruktaža za kampanju od vrata do vrata

Trenerice i treneri Centra za edukaciju LSV održali su niz intruktaža za aktiviste stranke koji su učestvovali u kampanji ‘Od vrata do vrata' od marta do novembra 2010. godine. U instruktaži su učestvovali: Nataša Lalić, Ana Kandić, Dragana Dukić, Goran Veselinović, Nenad Vezmar, Miodrag Mitrić, Miloš Veselinov, Nebojša Mudrinski i Vladimir Ivančević.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook