Raspisani izbori za Forum žena LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Forum žena LSV | Četvrtak, 09. 04. 2015. | Komentara: 0

Raspisani izbori za Forum žena LSV

NOVI SAD – Na svojoj VI sednici Predsedništvo Foruma žena LSV je raspisalo izbore u Forumu žena Lige socijaldemokrata Vojvodine. Odlukama koje su usvojene, propisani su uslovi i rokovi za kandidovanje zainteresovanih članica za neku od funkcija u Forumu žena.

LSV

U periodu od 1. do 20. aprila, zainteresovane kandidatkinje treba da skupe dovoljnu količinu potpisa podrške, koji su propisani Pravilnikom o kandidovanju i izborima u Forumu žena LSV. Komisija za kandidovanje koju je predložilo Predsedništvo FŽ LSV obavestiće sve odbore Foruma žena LSV o kandidatkinjama koje su zadovoljile prvi preduslov i skupile dovoljan broj potpisa podrške.

U drugoj fazi, koja je predviđena u periodu od 27. aprila do 15. maja, predviđeno je održavanje redovnih izbornih skupština u opštinskim i gradskim odborima Foruma žena, na kojima će se birati novo rukovodstvo odbora, pružati podrška kandidatkinjama za predsednicu i potpredsednice, ali i članice Predsedništva po Pravilniku o kandidovanju i izborima, uz izbor članica stalnog sastava Saveta Foruma žena LSV i delegatkinja za Izbornu skupštinu Foruma žena LSV, zakazanu za 23. maj u Kovačici.

Detaljne informacije i odgovore na eventualna pitanja, sve zainteresovane članice mogu dobiti putem kontakta na email adresi: [email protected]

(BILSV, 09.04.2015)



Izjave | Utorak, 26. 10. 2010. | Komentara: 0

Profesionalizovati administraciju u Srbiji

BEOGRAD - Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu uskoro će definisati status državnih i lokalnih službenika čiji položaj zavisi od izbora, zbog politizacije administracije, najavio je danas državni sekretar tog ministarstva Duško Radaković.
Edukacija LSV | Sreda, 15. 09. 2010. | Komentara: 0

Instruktaža za kampanju od vrata do vrata

Trenerice i treneri Centra za edukaciju LSV održali su niz intruktaža za aktiviste stranke koji su učestvovali u kampanji ‘Od vrata do vrata' od marta do novembra 2010. godine. U instruktaži su učestvovali: Nataša Lalić, Ana Kandić, Dragana Dukić, Goran Veselinović, Nenad Vezmar, Miodrag Mitrić, Miloš Veselinov, Nebojša Mudrinski i Vladimir Ivančević.
Edukacija LSV | Subota, 04. 09. 2010. | Komentara: 0

Seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole

U Novom Sadu, 4. septembra 2010. godine održan je jednodnevni seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole a u organizaciji Centra za edukaciju LSV. Četrdeset troje zaposlenih u Sekratarijatu LSV i portparola lokalnih odbora,



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook