Republika Srbija dva koraka bliže na putu ka EU

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 11. 12. 2017. | Komentara: 0

Republika Srbija dva koraka bliže na putu ka EU

Otvaranjem dva nova poglavlja 6 i 30, koja se odnose na pravo privrednih društava i ekonomske odnose sa inostranstvom u pristupnim pregovorima sa Evropskom unijom, Republika Srbija je dva koraka bliže i čvršće na svom evropskom putu.

LSV

Tokom dve godine, otvoreno je već 12 poglavlja, od kojih su dva odmah i zatvorena.

Svako novo otvoreno poglavlje, novo je ohrabrenje za veliki rad i duboke promene u našem društvu.

Zato verujem i da postoji spremnost da se već početkom godine otvore još tri poglavlja: 33, posvećeno finansijskim i budžetskim odredbama, 9 koje se odnosi na finansijske usluge i 13 posvećeno ribarstvu.

Predsednik Odbora za evropske integracije
Narodne skupštine Republike Srbije
i predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine
Nenad Čanak



Izjave | Sreda, 04. 04. 2012. | Komentara: 0

Čanak: Podrška evropskom putu Srbije

BEOGRAD – Srbija se danas nalazi na raskrsnici, a predsednik Demokratske stranke Boris Tadić je simbol jedne opcije koja je Srbiju povukla na evropski put, zbog čega ćemo na predsedničkim izborima podržati njega, istakao je danas lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak.
Događaji | Sreda, 04. 04. 2012. | Komentara: 0

LSV će tražiti akontacije za poljoprivrednike

ZMAJEVO – Liga socijaldemokrata Vojvodine će od ministra poljoprivrede tražiti da se, bez obzira na ishod pregovora između ratara i Ministarstva poljoprivrede, zemljoradnicima pod hitno obezbedi određena akontaciju kako bi se omogućilo da lakše proizvode, istakao je danas zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš u Zmajevu.
Odbori LSV | Utorak, 03. 04. 2012. | Komentara: 0

Stiže i drugi deo pomoći "Rusandi"

ZRENJANIN - Predsednik Saveta za privredu i preduzetništvo Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Vladimir Milošev, najavio je danas na konferenciji za novinare da će, zaslugom stručnog tima ovog Liginog Saveta, u Specijalnu bolnicu za rehabilitaciju "Rusanda" u Melencima stići drugi deo humanitarne pomoći iz Nemačke.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook