Borićemo se dok Vojvodina ponovo ne bude najrazvijenija

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 09. 04. 2016. | Komentara: 0

Borićemo se dok Vojvodina ponovo ne bude najrazvijenija

NOVI SAD - Članica Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine i kandidatkinja za gradonačelnicu Pančeva Marinika Tepić naglasila je da su se ligašice i ligaši 26 godina borili za Vojvodinu i da će to činiti i u narednom periodu sve dok Vojvodina ponovo ne bude najrazvijenija pokrajina.

 
- I posle 26 godina Liga saocijaldemokrata Vojvodine je jedina antifašistička, provojvođanska, nepromenljiva stranka. Sa Ligom uvek znaš na čemu si. I dalje ćemo se boriti da vratimo sva naša preduzeća. I Naftagas, i Elektrovojvodinu, i pošte Vojvodine, i Železnicu, i Lutriju i sve što nam je centralističkom vlašću uzeto – istakla je Tepić.
 
Ona je dodala da će borba Lige trajati sve dok u Ustavu ne bude pisalo da Vojvodina mora imati zakonodavnu, sudsku, izvršnu vlast, izvorne prihode i imovinu. Tada ćemo moći da preuzmemo odgovornost za naš život, za našu budućnost, da upravljamo vojvođanskim resursima i da upravljamo vojvođanskim novcem, dodala je.
 
Vojvodine će biti onoliko koliko bude Lige socijaldemokrata Vojvodine, zaključila je Marinika Tepić.
 
(BILSV, 09.04.2016)



Saopštenja | Petak, 15. 07. 2011. | Komentara: 0

Večeras 1000 vojvođanskih zastava u Subotici

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine obeležila je sinoć 21. rođendan širom Vojvodine. Tim povodom sjajne žurke organizovane su u Zrenjaninu, Pančevu, Kikindi, Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici...
Saopštenja | Sreda, 06. 07. 2011. | Komentara: 0

Kostreš počinje konsultacije

NOVI SAD - Predsednik Radne grupe za izradu nacrta Zakona o javnoj svojini Bojan Kostreš počinje danas konsultacije sa predstavnicima stranaka vladajuće koalicije sa ciljem da se otkloni nastali zastoj u radu te grupe, pišu Novosti.
Saopštenja | Ponedeljak, 04. 07. 2011. | Komentara: 0

"Nedelja socijaldemokratije"

BOLJEVCI - Potpredsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Maja Sedlarević gostovala je trećeg dana kampa "Nedelja socijaldemokratije" koju organizuje Centar za studije socijalne demokratije, uz podršku Friedrich Ebert fondacije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook