Čanak uputio čestitku Đukanoviću

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 25. 01. 2021. | Komentara: 0

Čanak uputio čestitku Đukanoviću

Novi Sad, 25. januar 2021 - Predsednik Lige socijaldmokrata Vojvodine Nenad Čanak uputio je danas telegram čestitke Milu Đukanoviću koji je juče kongresu Demokratske partije socijalista Crne Gore ponovo izabran za predsednika te stranke.

LSV

Tekst telegrama prenosimo u celini:

Dragi prijatelju,

U ime Lige socijaldemokrata Vojvodine i svoje lično ime, od srca ti čestitam na ponovnom izboru za predsednika Demokratske partije socijalista Crne Gore.

Zahvaljujući DPS-u, Crna Gora je izrasla u razvijenu, modernu i nadasve demokratsku državu.

Danas, kada su sve jači pokušaji da se zaustavi njen evropski put, više nego ikada je potreban snažan DPS uz tvoje vođstvo, hrabrost, odlučnost i viziju.

Želim ti puno sreće i uspeha u narednom periodu i očekujem nastavak dugogodišnje, bliske saradnje Demokratske partije socijalista i Lige socijaldemokrata Vojvodine.

Predsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Nenad Čanak

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Petak, 15. 09. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Pare sa pokrajinskog i lokalnog nivoa sele se u republički budžet. Tu praksu ćemo prekinuti posle demokratizacije i odlaska ove vlasti

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI iniciraće kod novog, demokratskog saziva Narodne skupštine Republike Srbije izmenu Zakona o bezbednosti u saobraćaju i izmeniti odredbu koja kaže da sva sredstva od novčanih kaznih u saobraćaju odlaze u republički budžet.
Saopštenja | Ponedeljak, 11. 09. 2023. | Komentara: 0

Marton (LSV-VOJVOĐANI): Objaviti imena napadača na Predraga Voštinića

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI snažno osuđuje jučerašnji napad na Predraga Voštinića iz kraljevačkog Lokalnog fronta.
Saopštenja | Petak, 08. 09. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Vučić, Brnabić i Dačić sramno ćute na čin postavljanja biste Mikloša Hortija u zgradi mađarskog parlamenta

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI pita predsednika republike Aleksandra Vučića, premijerku Anu Brnabić i ministra inostranih poslova Ivicu Dačića da li je uklonjena bista ratnog zločinca Mikloša Hortija, koja je pre godinu dana postavljana u zgradi mađarskog parlamenta.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook