Čanak: Ne prodavati zemlju strancima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 13. 04. 2016. | Komentara: 0

Čanak: Ne prodavati zemlju strancima

Novi Sad, 13. april - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ponovio je sinoć da je vojvođanska zemlja najplodnija u Evropi i da je ne treba izdavati na 30 godina strancima jer to, faktički, znači njenu prodaju.

 

Čanak je na konvenciji LSV u Kovačici pokazao ogromnu rotkvicu koju je nešto ranije dobio u Farkaždinu i upitao ko je lud da zemlju koja tako rađa, izdaje na trideset godina ili je prodaje strancima.

 

- Moje pitanje glasi, ko je lud da proda zamlju u kojoj rastu ovakve rotkvice? Ko je lud? Niko nije lud. Nije lud onaj ko prodaje tuđu zemlju, lud je onaj ko mu to dozvoli - ukazao je Čanak. On je poručio i da se ne sme dopustiti da vojvođanski poljoprivrednici budu sluge na svojoj zemlji.

 

 

Biro za informisanje

Lige socijaldemokrata Vojvodine





Saopštenja | Utorak, 09. 01. 2024. | Komentara: 0

Potonula barža na Dunavu nije samo ekološki problem

Akcident na Dunavu, kada je barža sa 1.000 tona veštačkog đubriva udarila u stub mosta kod Bačke Palanke i potonula, zahteva da bude proglašen za vanrednu situaciju. To nije samo ekološki problem.
Saopštenja | Petak, 05. 01. 2024. | Komentara: 0

LSV Vojvođani: Građani se boje novih ratova jer su na vlasti Šešeljevi učenici

Vojvođani Liga socijaldemokrata Vojvodine ponavlja da je najava uvođenja redovnog služenja vojnog roka samo još jedan trik Srpske napredne stranke i služi za maskiranje ostalih problema koje je stvorila vlast.
Saopštenja | Četvrtak, 04. 01. 2024. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Srbija nema decu za nove ratove

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da je najava reaktiviranja zakona koji reguliše obavezno služenje vojnog roka samo još jedan populistički pokušaj naprednjačke vlasti da zadovolji desno, konzervativno biračko telo, ali i spinovanje nezadovoljstva građana zbog drastičnih nepravilnosti u toku izbornog procesa.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook