Da fontane ne budu važnije od problema građana

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 11. 06. 2017. | Komentara: 0

Da fontane ne budu važnije od problema građana

Novi Sad, 11. jun 2017 - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da prioritet u radu vladajuće koalicije u Srbiji mora biti rešavanje problema građana, a ne podizanje muzičkih fontana.

LSV

Najava ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović da će uskoro biti realizovan projekat vodosnabdevanja u Vrbasu, Kikindi, Knjaževcu i Paraćinu morao je biti prioritet u odnosu na skupu fontanu koja je nedavno izgrađena na beogradskoj Slaviji.

Problemi građana sa zdravom pijaćom vodom u našoj zemlji izuzetno su veliki. Pojedine sredine već decenijama pokušavaju da reše pitanje vodosnabdevanja.

Voda je u Zrenjaninu zabranjena za upotrebu već 13 godina, a najave završetka fabrike vode samo su mrtvo slovo na papiru. Isti problem imaju i građani celog severnog Banata.

Tragično je da muzička fontana može imati prednost u odnosu na zdravu pijaću vodu!

Posebno je problematična cena radova na raspevanoj fontani. U siromašnoj Srbiji odvaja se preko 200 miliona dinara za ulepšavanje već uređenog glavnog grada.

LSV postavlja pitanje, zar su svetlosni efekti ove fontane i mlaz koji ide 16 metara u visinu važniji od problema građana Vrbasa, Zrenjanina, Kikinde ili Paraćina?

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Saopštenja | Petak, 05. 01. 2024. | Komentara: 0

LSV Vojvođani: Građani se boje novih ratova jer su na vlasti Šešeljevi učenici

Vojvođani Liga socijaldemokrata Vojvodine ponavlja da je najava uvođenja redovnog služenja vojnog roka samo još jedan trik Srpske napredne stranke i služi za maskiranje ostalih problema koje je stvorila vlast.
Saopštenja | Četvrtak, 04. 01. 2024. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Srbija nema decu za nove ratove

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da je najava reaktiviranja zakona koji reguliše obavezno služenje vojnog roka samo još jedan populistički pokušaj naprednjačke vlasti da zadovolji desno, konzervativno biračko telo, ali i spinovanje nezadovoljstva građana zbog drastičnih nepravilnosti u toku izbornog procesa.
Saopštenja | Utorak, 26. 12. 2023. | Komentara: 0

Tražimo puštanje na slobodu privedenih u toku demonstracija ispred RIK-a

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani zahteva od nadležnih organa hitno puštanje na slobodu građana koji su privedeni tokom demonstracija ispred Republičke izborne komisije u Beogradu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook