Dignimo glas, do Beograda!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 20. 03. 2017. | Komentara: 0

Dignimo glas, do Beograda!

Novi Sad, 20. mart 2017 - Novom Sadu i Nišu, Subotici i Kraljevu, Zrenjaninu i Kragujevcu, Somboru i Leskovcu, Sremskoj Mitrovici i Vranju, Pančevu i Pirotu, Kikindi i Užicu, kao i svim drugim manjim i većim mestima širom Srbije zajedničko je to da ih niko ništa ne pita.

LSV

Sav novac i svo odlučivanje su u Beogradu.
Puno puta sam rekao i ponoviću: Sve što želim Vojvodini želim i svim drugim krajevima Srbije.

Svi mi koji živimo van Beograda jednako trpimo da se o svemu i uvek pita neko u prestonici.

Takvih primera je mnogo, a možda naupečatljiviji je onaj kada su i Niš i Novi Sad bili tri godine bez načelnika policije, jer je odluku o tome trebalo da donese neko u MUP-u u Beogradu.

Zato se dobro razumemo i zato koristim priliku u ovoj predsedničkoj kampanji da ukažem na to da centralizam razara i guši ovu zemlju.

Ne žive van Beograda građani drugog reda. Dovoljno smo pametni da sami najbolje upravljamo svojim novcem i imovinom, ne trebaju nam tutori.

Vreme je da dignemo glas, da se čuje do Beograda!

https://www.youtube.com/watch?v=y1BnJGySjvE

Kandidat za
predsednika Republike Srbije
Nenad Čanak 



Saopštenja | Petak, 22. 11. 2019. | Komentara: 0

Zašto nadležni ćutanjem brane krivce za nezapamćeni pomor ribe na Velikom bačkom kanalu?

Liga socijaldemokrata Vojvodine postavlja pitanje zašto se ni posle nedelju dana ne zna ko je krivac za nezapamćen pomor ribe na Velikom bačkom kanalu. Utvrđeno je samo da je zagađenje stiglo iz pravca Crvenke preko Kule i Vrbasa do Bečeja. Zašto inspekcijske službe ne rade svoj posao?
Saopštenja | Petak, 22. 11. 2019. | Komentara: 0

Novobečejski naprednjaci jednom čoveku dodelili tri funkcije i tri plate

Zamenik predsednika Skupštine opštine Novi Bečej, predsednik Mesne zajednice Novi Bečej i radnik JKP „Komunalac“ sve su to funkcije i radna mesta na kojima redovno prima platu Milenko Garčev, jedan od funkcionera Srpske napredne stranke u Novom Bečeju.
Saopštenja | Sreda, 20. 11. 2019. | Komentara: 0

Obesmišljen rad REM zbog emisija zabavnog karaktera

U jednoj od emisija tzv. zabavnog karaktera u toku prikazivanja izvađen je pištolj, iako u Zakonu o elektronskim medijima jasno stoji zabrana promovisanja nasilja, uz prekršajne mere. Na sve to je Regulatorno telo za monitoring elektronskih medija ostalo nemo, zbog čega je jasno koliko je produžetak licenci emiterima sa nacionalnom frekvencijom postao sporan.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook