Dignimo glas, do Beograda!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 20. 03. 2017. | Komentara: 0

Dignimo glas, do Beograda!

Novi Sad, 20. mart 2017 - Novom Sadu i Nišu, Subotici i Kraljevu, Zrenjaninu i Kragujevcu, Somboru i Leskovcu, Sremskoj Mitrovici i Vranju, Pančevu i Pirotu, Kikindi i Užicu, kao i svim drugim manjim i većim mestima širom Srbije zajedničko je to da ih niko ništa ne pita.

LSV

Sav novac i svo odlučivanje su u Beogradu.
Puno puta sam rekao i ponoviću: Sve što želim Vojvodini želim i svim drugim krajevima Srbije.

Svi mi koji živimo van Beograda jednako trpimo da se o svemu i uvek pita neko u prestonici.

Takvih primera je mnogo, a možda naupečatljiviji je onaj kada su i Niš i Novi Sad bili tri godine bez načelnika policije, jer je odluku o tome trebalo da donese neko u MUP-u u Beogradu.

Zato se dobro razumemo i zato koristim priliku u ovoj predsedničkoj kampanji da ukažem na to da centralizam razara i guši ovu zemlju.

Ne žive van Beograda građani drugog reda. Dovoljno smo pametni da sami najbolje upravljamo svojim novcem i imovinom, ne trebaju nam tutori.

Vreme je da dignemo glas, da se čuje do Beograda!

https://www.youtube.com/watch?v=y1BnJGySjvE

Kandidat za
predsednika Republike Srbije
Nenad Čanak 



Saopštenja | Ponedeljak, 04. 11. 2019. | Komentara: 0

Vlada Srbije pomaže grad Beograd kao da je on najsiromašniji grad u zemlji

Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva Vladu Republike Srbije da prestane sa praksom uplata dotacija iz svoje budžetske rezerve grada Beogradu. Mediji su ranije danas preneli informaciju da je Vlada Srbije budžet glavnog grada obogatila za novih 16 miliona dinara.
Saopštenja | Nedelja, 03. 11. 2019. | Komentara: 0

Ako su deca ukras sveta odrasli moraju biti odgovorni stariji i dozvoliti im da krase svet

Liga socijaldemokrata Vojvodine nedavno je  potpisala Memorandum o razumevanju i prihvatanju Kodeksa o zaštiti dece od političkih zloupotreba, izražavajući tako podršku aktivnostima Udruženja „Prijatelji dece Srbije“, u nameri da zaštiti decu od eventualnih političkih zloupotreba.
Saopštenja | Subota, 02. 11. 2019. | Komentara: 0

LSV traži da Vlada počne da rešava problem iseljavanja građana naše zemlje

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je problem odlaska mladih ljudi iz zemlje dostigao razmere katastrofe. Nažalost, vlasti ne čine ništa da se stanje popravi, tako da se očekuju još gori trendovi. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook