Dignimo glas, do Beograda!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 20. 03. 2017. | Komentara: 0

Dignimo glas, do Beograda!

Novi Sad, 20. mart 2017 - Novom Sadu i Nišu, Subotici i Kraljevu, Zrenjaninu i Kragujevcu, Somboru i Leskovcu, Sremskoj Mitrovici i Vranju, Pančevu i Pirotu, Kikindi i Užicu, kao i svim drugim manjim i većim mestima širom Srbije zajedničko je to da ih niko ništa ne pita.

LSV

Sav novac i svo odlučivanje su u Beogradu.
Puno puta sam rekao i ponoviću: Sve što želim Vojvodini želim i svim drugim krajevima Srbije.

Svi mi koji živimo van Beograda jednako trpimo da se o svemu i uvek pita neko u prestonici.

Takvih primera je mnogo, a možda naupečatljiviji je onaj kada su i Niš i Novi Sad bili tri godine bez načelnika policije, jer je odluku o tome trebalo da donese neko u MUP-u u Beogradu.

Zato se dobro razumemo i zato koristim priliku u ovoj predsedničkoj kampanji da ukažem na to da centralizam razara i guši ovu zemlju.

Ne žive van Beograda građani drugog reda. Dovoljno smo pametni da sami najbolje upravljamo svojim novcem i imovinom, ne trebaju nam tutori.

Vreme je da dignemo glas, da se čuje do Beograda!

https://www.youtube.com/watch?v=y1BnJGySjvE

Kandidat za
predsednika Republike Srbije
Nenad Čanak 



Saopštenja | Nedelja, 08. 12. 2019. | Komentara: 0

Danas je svetski dan mog zdravlja!

U toku godine se različiti datumi obeležavaju kao „Svetski dan“, „Međunarodni dan“ (nastavite niz)... ono što ostaje posle toga je svakodnevna borba za ostvarivanje prava i zaštita od bolesti. Preventiva donosi uštedu troškova pregleda, različitih testova, biopsija, sekundarnih oboljenja. Zbog toga je o bolestima i načinima za njihovo sprečavanje važno govoriti svaki dan, 365 puta godišnje!
Saopštenja | Petak, 06. 12. 2019. | Komentara: 0

Mirović je morao da pazi šta se dogovara

Uveren sam da oprema javnog servisa kakav je RTV Vojvodine nije jeftina, ali ne znam da li je 12 ili 14 miliona evra malo ili puno za to. Siguran sam, međutim, da bi pokrajinski premijer Igor Mirović morao da pazi na to šta se dogovara, a naročito kada su u pitanju tako velike svote i kada se planira nabavka opreme za pokrajinski javni servis koji emituje program na sedam platformi i 16 jezika.
Saopštenja | Petak, 06. 12. 2019. | Komentara: 0

Obradović naneo štetu odnosima Srbije i Ukrajine

Lider Dveri i Saveza za Srbiju Boško Obradović je prošli put bojkotovao rad parlamenta tako što je išao u posetu Ruskoj Dumi, a juče tako što je u njega uveo delegaciju sa predstavnikom Krima. Tim postupkom Obradović je istovremeno i promovisao koncept okupacije dela teritorije suverenih zemalja kao legalan politički metod i naneo štetu odnosima Srbije i Ukrajine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook