Država da zaštiti Smajila Mašića!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 15. 02. 2015. | Komentara: 0

Država da zaštiti Smajila Mašića!

NOVI SAD, 15. februar - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva da nadležni organi hitno pronađu i sankcionišu autore i distributere skandaloznog letka na račun nacionalne pripadnosti Vrdničanina Smajila Mašića, koji su se u tom mestu pojavili tokom proteklih izbora za Savet mesne zajednice.

LSV

Budući da se on sada ne oseća bezbednim u mestu u kojem časno i pošteno živi 45 godina, najmanje što policija može da učini jeste da mu tu bezbednost garantuje. 

Prošlo je tačno godinu dana nakon strahote i sramote u kojoj je iz Bele Crkve proteran Munir Isić. Kada se javnost uključila, taj problem je rešen i on se sa porodicom vratio. Prošlo je četiri meseca nakon odvratnog napada na objekte u nekoliko gradova i mesta u Vojvodini čiji su vlasnici pripadnici albanske nacionalne zajednice. Sada za vinovnike tih nasrtaja očekujemo najstrože kazne. 

Sve to je bilo i previše i nedopustivo, a sa ovim najnovijim slučajem već prelazi svaku meru. 

Ako država nije u stanju da zaštiti naše komšije, ligaši će ih čuvati. 
Neće nam biti prvi put. Radili smo to devedesetih, radićemo ponovo. 
I uvek kada treba..


Biro za informisanje 
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Petak, 05. 01. 2024. | Komentara: 0

LSV Vojvođani: Građani se boje novih ratova jer su na vlasti Šešeljevi učenici

Vojvođani Liga socijaldemokrata Vojvodine ponavlja da je najava uvođenja redovnog služenja vojnog roka samo još jedan trik Srpske napredne stranke i služi za maskiranje ostalih problema koje je stvorila vlast.
Saopštenja | Četvrtak, 04. 01. 2024. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Srbija nema decu za nove ratove

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da je najava reaktiviranja zakona koji reguliše obavezno služenje vojnog roka samo još jedan populistički pokušaj naprednjačke vlasti da zadovolji desno, konzervativno biračko telo, ali i spinovanje nezadovoljstva građana zbog drastičnih nepravilnosti u toku izbornog procesa.
Saopštenja | Utorak, 26. 12. 2023. | Komentara: 0

Tražimo puštanje na slobodu privedenih u toku demonstracija ispred RIK-a

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani zahteva od nadležnih organa hitno puštanje na slobodu građana koji su privedeni tokom demonstracija ispred Republičke izborne komisije u Beogradu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook