Dveri veličaju zločince i sramote Srbiju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 22. 11. 2017. | Komentara: 0

Dveri veličaju zločince i sramote Srbiju

Novi Sad, 22. novembar 2017 - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je objava na zvaničnom Tviter nalogu pokreta Dveri, koja govori o Ratku Mladiću kao borcu protiv Islamske države još od 1990. godine, sramotna i da vređa osećanja porodica žrtava ratnog ludila u Bosni i Hercegovini.

lsv

Današnja presuda Ratku Mladiću izrečena na Sudu za ratne zločine počinjene u ratovima u bivšoj Jugoslaviji, kojom je Mladić osuđen na doživotnu kaznu zatvora zbog najtežih krivičnih dela, trebala bi da bude jasna poruka svima koji relativizuju zločine koji su počinjeni u ratovima devedesetih godina.

Politika Pokreta Dveri opšte je poznata i često nanosi štetu međunarodnom ugledu Republike Srbije.

Međunarodni Sud u Hagu formiran je odlukom Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija i Srbija kao članica svetske porodice naroda mora da poštuje odluke ovog Tribunala.

Svako drugačije ponašanje je u suprotnosti sa interesima Srbije, ali i sa politikom obračuna sa mračnim stranicama ratnih devedesetih godina.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Petak, 05. 01. 2024. | Komentara: 0

LSV Vojvođani: Građani se boje novih ratova jer su na vlasti Šešeljevi učenici

Vojvođani Liga socijaldemokrata Vojvodine ponavlja da je najava uvođenja redovnog služenja vojnog roka samo još jedan trik Srpske napredne stranke i služi za maskiranje ostalih problema koje je stvorila vlast.
Saopštenja | Četvrtak, 04. 01. 2024. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Srbija nema decu za nove ratove

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da je najava reaktiviranja zakona koji reguliše obavezno služenje vojnog roka samo još jedan populistički pokušaj naprednjačke vlasti da zadovolji desno, konzervativno biračko telo, ali i spinovanje nezadovoljstva građana zbog drastičnih nepravilnosti u toku izbornog procesa.
Saopštenja | Utorak, 26. 12. 2023. | Komentara: 0

Tražimo puštanje na slobodu privedenih u toku demonstracija ispred RIK-a

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani zahteva od nadležnih organa hitno puštanje na slobodu građana koji su privedeni tokom demonstracija ispred Republičke izborne komisije u Beogradu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook