GO LSV ovlastio Čanka za razgovore sa građanskim strankama

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 30. 01. 2014. | Komentara: 0

GO LSV ovlastio Čanka za razgovore sa građanskim strankama

NOVI SAD, 30. januar - Glavni odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine ovlastio je večeras predsednika LSV Nenada Čanka da formira tim za razgovore sa drugim liderima stranaka građanske orijentacije radi stvaranja građanskog bloka za predstojeće izbore.

LSV

Glavni odbor LSV je odlučio da je razgovor na tu temu moguć sa Liberalno demokratskom partijom, Borisom Tadićem, Zajedno za Srbiju, Socijaldemokratskom unijom, sindikalnim organizacijama i strankama nacionalnih zajednica.

GO LSV je usvojio i odluku o formiranju i izboru Centralnog izbornog štaba koji je dobio zaduženje za pripremu samostalnog izlaska na izbore.
Nakon tih odluka, večerašnja sednica je prekinuta, a biće nastavljena u narednim danima kada Glavni odbor bude odlučivao o predlogu predsednika LSV za izbornu koaliciju.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Subota, 25. 08. 2012. | Komentara: 0

Igor Pavličić odgovoran za raspad koalicije

NOVI SAD. 25. avgust – Nakon očiglednog izlaska Srpskog pokreta obnove iz aktuelne gradske većine u Novom Sadu, Liga socijaldemokrata Vojvodine ne vidi da ona više postoji, a za to punu odgovornost snosi gradonačelnik Igor Pavličić i saučesnici oko njega.
Saopštenja | Sreda, 01. 08. 2012. | Komentara: 1

Čanak pozvao ambasadore da zaustave politički progon u Srbiji

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak pozvao je danas ambasadore više zemalja da pomognu da se jednom zauvek zaustavi progon političkih protivnika u Srbiji zloupotrebom državnih organa.
Saopštenja | Ponedeljak, 16. 07. 2012. | Komentara: 0

Nikolić bi mogao preispitati presudu za ubistvo Đinđića

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine upozorava da se za šest dana od kako je obznanjeno da će vladajuću većinu činiti SNS, SPS i URS, deo pravosuđa u tri navrata preporučio kao kooperativan novoj vlasti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook