GO LSV ovlastio Čanka za razgovore sa građanskim strankama

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 30. 01. 2014. | Komentara: 0

GO LSV ovlastio Čanka za razgovore sa građanskim strankama

NOVI SAD, 30. januar - Glavni odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine ovlastio je večeras predsednika LSV Nenada Čanka da formira tim za razgovore sa drugim liderima stranaka građanske orijentacije radi stvaranja građanskog bloka za predstojeće izbore.

LSV

Glavni odbor LSV je odlučio da je razgovor na tu temu moguć sa Liberalno demokratskom partijom, Borisom Tadićem, Zajedno za Srbiju, Socijaldemokratskom unijom, sindikalnim organizacijama i strankama nacionalnih zajednica.

GO LSV je usvojio i odluku o formiranju i izboru Centralnog izbornog štaba koji je dobio zaduženje za pripremu samostalnog izlaska na izbore.
Nakon tih odluka, večerašnja sednica je prekinuta, a biće nastavljena u narednim danima kada Glavni odbor bude odlučivao o predlogu predsednika LSV za izbornu koaliciju.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 
Saopštenja | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Borićemo se zajedno protiv izolacionističke politike vlasti

Dugo pripremana i u javnosti promovisana promena strateške orijentacije Srbije konačno je obznanjena i to neformalno od strane ultradesnog krila vladajuće stranke. Poslanik SNS Vladimir Đukanović je izgovorio stav za koji je režim dugo pripremao javnost, a to je konačno odustajanje Srbije od procesa pridruživanja Evropskoj uniji



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook