Jedina Miloševićeva zaostavština su ratovi i beda

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 06. 06. 2016. | Komentara: 0

Jedina Miloševićeva zaostavština su ratovi i beda

Novi Sad, 06. jun - Najveća zaostavština Slobodana Miloševića nije Republika Srpska, kao što to izjavljuje lider SPS Ivica Dačić. Zaostavština Slobodana Miloševića su beda i opšte posrnuće, ratovi, hiperinflacije, bezbrojne hiljade mrtvih, osakaćenih, uništenih života i sudbina.  

LSV
 
Ustavni puč kojim je ukinuta autonomija Vojvodine, zaustavljanje njenog razvoja i brutalno pljačkanje i centralizacija njene imovine, takođe je delo i "zaostavština" Slobodana Miloševića i njegovih saučesnika.
 
Liga socijaldemokrata Vojvodine nema nameru da dopusti da se sistematskim relativizovanjem istine i činjenica Slobodanu Miloševiću daje nekakav oreol zaslužnog građanina. Nemamo nameru ni da dozvolimo pokušaj povratka Srbije na politiku mračnih devedesetih i zaustavljanja njenih EU integracija.
 
Jedino što je ostalo iza Miloševićeve vlasti su 12 godina propasti i najgoreg poniženja Republike Srbije, njenih građana i čitavog regiona. 
 
Budući da je u Srbiji izostala lustracija, ostali su i Miloševićevi saradnici. Nekažnjeni.

Predsednik 
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Nenad Čanak 



Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.
Saopštenja | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

Nedopustivo je da se SPC meša u državne poslove i propagira neravnopravnost u društvu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva narodne poslanike Skupštine Srbije da se drže slova Ustava i odbiju mešanje Srpske pravoslavne crkve u poslove države.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook