Kamenovane prostorije LSV u Sremskim Karlovcima

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Nedelja, 28. 08. 2011. | Komentara: 0

Kamenovane prostorije LSV u Sremskim Karlovcima

LSVNOVI SAD - Prostorije opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u centru Sremskih Karlovaca,  napadnute su noćas i tom prilikom su polupana stakla na ulaznim vratima i prozoru do ulice. Iz kancelarije ništa nije otuđeno, policija je obavila uviđaj, a šteta će naknadno biti procenjena.

Liga socijaldemokrata Vojvodine ističe da se napadi na njene prostorije dešavaju učestalo širom Vojvodine, a da još ni jednom nisu pronađeni vinovnici ovih dela. Da podsetimo, samo u Pančevu su nam u protekle dve godine prostorije napadnute više puta.

Zbog toga, LSV od nadležnih traži hitnu reakciju i pronalaženje i kažnjavanje odgovornih za ova dela, kao što smo i uvek do sada tražili da se najstrožije kazne počinioci svih dela iz mržnje, jer nasilje ne može biti vid političke borbe. Država uvek mora imati efikasan i brz odgovor na ovakve događaje. 


Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Saopštenja | Utorak, 19. 09. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Skupština Vojvodine pod hitno da održi sednicu na temu zabrane izvoza voća i povrća u Evropsku uniju

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI iniciraće hitno zakazivanje sednice Skupštine Autonomne Pokrajine Vojvodine na temu problema zabrane izvoza poljoprivrednih proizvoda iz Srbije u zemlje Evropske unije zbog prisutva zabranjenih hemijskih supstanci.
Saopštenja | Petak, 15. 09. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Pare sa pokrajinskog i lokalnog nivoa sele se u republički budžet. Tu praksu ćemo prekinuti posle demokratizacije i odlaska ove vlasti

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI iniciraće kod novog, demokratskog saziva Narodne skupštine Republike Srbije izmenu Zakona o bezbednosti u saobraćaju i izmeniti odredbu koja kaže da sva sredstva od novčanih kaznih u saobraćaju odlaze u republički budžet.
Saopštenja | Ponedeljak, 11. 09. 2023. | Komentara: 0

Marton (LSV-VOJVOĐANI): Objaviti imena napadača na Predraga Voštinića

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI snažno osuđuje jučerašnji napad na Predraga Voštinića iz kraljevačkog Lokalnog fronta.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook