Koga je pitao Ivica Dačić?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 02. 11. 2016. | Komentara: 0

Koga je pitao Ivica Dačić?

Novi Sad, 02. novembar - Koga je Ivica Dačić pitao kada, kao ministar inostranih poslova Republike Srbije kaže „ne daj bože da Srbija bira između Rusije i EU“ da bi sam odgovorio „pa vi znate da će Srbija uvek da izabere Rusiju“? 
 
Ko to zna? 

LSV
 
Je li to poruka šefa diplomatije zemlje koja se iskreno bori za ubrzan evropski put?
Čiji je to stav? Ministarstva inostranih poslova Republike Srbije? Države? 
 
Je li to i njegova instrukcija našim diplomatama po svetu? Ili Dačić ponovo ne može da razdvoji državnu od stranačke funkcije?
 
Činjenica da je on kao premijer potpisao Briselski sporazum ili otvorio prva poglavlja mu ne daje za pravo da sada svojata državu i budućnost njenih građana, utrkujući se sa Tomislavom Nikolićem u ulagivanju vladajućim strukturama u Ruskoj Federaciji.

Uostalom, sada se postavlja i pitanje – kada je Dačić bio iskren, kada je potpisivao Briselski sporazum i biran za „najevropljanina“ ili sada kada taj put svakodnevno svojim izjavama koči?

Potpredsednik 
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Jovanović



Saopštenja | Subota, 21. 04. 2012. | Komentara: 1

LSV jedina došla na okrugli sto organizacija za zaštitu potrošača

Novi Sad, 21. april- Narodne poslanice Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov i Olena Papuga jedine su danas prisustvovale okruglom stolu na temu „Šta političari obećavaju potrošačima“ u Medija centru u Beogradu, iako su bili pozvani predstavnici svih izbornih lista i svih političkih stranaka u Srbiji. 
Saopštenja | Sreda, 18. 04. 2012. | Komentara: 0

Nije sporna poruka, nego onaj ko je poruku poslao

NOVI SAD, 18. april – Sada već nema sumnje da se Republička radiodifuzna agencija prilikom donošenja odluka ne vodi sadržajem emitovanih poruka, nego da im je sporan onaj ko je poruku uputio.
Saopštenja | Utorak, 17. 04. 2012. | Komentara: 0

Sve je dozvoljeno osim ukazati na štetu nanetu Vojvodini

NOVI SAD, 17. april – Liga socijaldemokrata Vojvodine je sa zaprepašćenjem dočekala vest da je od svih sadržaja koji se emituju u sklopu predizborne kampanje za Republičku radiodifuznu agenciju sporan jedino spot LSV u kojem se govori o štetnoj privatizaciji NIS-a.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook