LSV jedina došla na okrugli sto organizacija za zaštitu potrošača

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 21. 04. 2012. | Komentara: 1

LSV jedina došla na okrugli sto organizacija za zaštitu potrošača

Novi Sad, 21. april- Narodne poslanice Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov i Olena Papuga jedine su danas prisustvovale okruglom stolu na temu „Šta političari obećavaju potrošačima“ u Medija centru u Beogradu, iako su bili pozvani predstavnici svih izbornih lista i svih političkih stranaka u Srbiji.

Aleksandra Jerkov

Okrugli sto su upriličile organizacije za zaštitu potrošača iz Beograda, Niša, Jagodine i Leskovca, kao i Asocijacija potrošača Srbije sa svojim članicama iz Novog Sada, Bora, Šapca, Požarevca i Vršca.

Tom prilikom, Jerkova i Papuga, su se obavezale da će svi narodni poslanici LSV, koji budu izabrani u Narodnu skupštinu Republike Srbije, sarađivati sa ovim organizacijama.

Dogovoreno je da će se Liga sa organizacijama za zaštitu potrošača konsultovati oko svih zakona koji se donose u parlamentu, a da se tiču potrošača, ali i da će pomoći da se njihov glas čuje. Takođe, Liga je spremna da predloži svaki zakonski predlog koji bi bio izrađen u dogovoru sa njima.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.
Saopštenja | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

Nedopustivo je da se SPC meša u državne poslove i propagira neravnopravnost u društvu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva narodne poslanike Skupštine Srbije da se drže slova Ustava i odbiju mešanje Srpske pravoslavne crkve u poslove države.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook