Kome smeta Liga u Pančevu?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 17. 10. 2012. | Komentara: 0

Kome smeta Liga u Pančevu?

NOVI SAD, 17. oktobar – Danas, u prepodnevnim časovima, ponovo su vandalizovane prostorije Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Pančevo. Ovoga puta su na vratima iscrtane uvredjive poruke. 

LSV

Pre svega osam dana ukradena je tabla sa nazivom odbora, što je bio 11. napad na prostorije LSV u Pančevu tokom protekle tri godine.
Budući da se ovi napadi dešavaju simptomatično i sve učestalije, prinuđeni smo da po ko zna koji put tražimo reakciju policije i otkrivanje počinilaca.
Interesantno je da od svih stranaka koje u Pančevu deluju, samo prostorije LSV predstavljaju metu za napadače.
Indikativno je i što se najnoviji napad dešava dan nakon što je Liga upozorila na to da se krši Odluka Skupštine AP Vojvodine, na osnovu koje na svakoj instituciji u Vojvodini pored zastave Republike Srbije mora da stoji i zastava APV.
Gradski odbor LSV u Pančevu juče je zatražio da se na zgradu javnog preduzeća ATP vrati zastava skinuta od strane sadašnje uprave.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.
Saopštenja | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

Nedopustivo je da se SPC meša u državne poslove i propagira neravnopravnost u društvu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva narodne poslanike Skupštine Srbije da se drže slova Ustava i odbiju mešanje Srpske pravoslavne crkve u poslove države.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook