Kome smeta Liga u Pančevu?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 17. 10. 2012. | Komentara: 0

Kome smeta Liga u Pančevu?

NOVI SAD, 17. oktobar – Danas, u prepodnevnim časovima, ponovo su vandalizovane prostorije Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Pančevo. Ovoga puta su na vratima iscrtane uvredjive poruke. 

LSV

Pre svega osam dana ukradena je tabla sa nazivom odbora, što je bio 11. napad na prostorije LSV u Pančevu tokom protekle tri godine.
Budući da se ovi napadi dešavaju simptomatično i sve učestalije, prinuđeni smo da po ko zna koji put tražimo reakciju policije i otkrivanje počinilaca.
Interesantno je da od svih stranaka koje u Pančevu deluju, samo prostorije LSV predstavljaju metu za napadače.
Indikativno je i što se najnoviji napad dešava dan nakon što je Liga upozorila na to da se krši Odluka Skupštine AP Vojvodine, na osnovu koje na svakoj instituciji u Vojvodini pored zastave Republike Srbije mora da stoji i zastava APV.
Gradski odbor LSV u Pančevu juče je zatražio da se na zgradu javnog preduzeća ATP vrati zastava skinuta od strane sadašnje uprave.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Utorak, 04. 04. 2023. | Komentara: 0

LSV: Ministar Žigmanov zaboravio da je i on pripadnik manjinske zajednice

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od ministra za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Tomislava Žigmanova da u najkraćem mogućem roku krene normalno finansiranje nacionalnih saveta nacionalnih manjina i tako prestane sa kršenjem Ustava i niza zakona koji regulišu oblasti prava manjina.

Saopštenja | Petak, 31. 03. 2023. | Komentara: 0

LSV: Novim Zakonom o policiji formirati tužilačku policiju

Liga socijaldemokrata Vojvodine snažno podržava predlog tužioca Predraga Milovanovića, člana Državnog veća tužilaca, da se zahteva uvođenje tužilačke policije u naš pravosudni sistem. 
Saopštenja | Četvrtak, 30. 03. 2023. | Komentara: 0

LSV: Kabinet Ane Brnabić slep na loše stanje u sistemu protivgradne zaštite

Liga socijaldemokrata Vojvodine upozorava da se bliži period godine u kojem postoji velika mogućnost za pojavu oluja praćenih gradom.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook