Konuzin da se proglasi personom non grata

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 29. 10. 2011. | Komentara: 2

Konuzin da se proglasi personom non grata

NOVI SAD - Ambasador ruske federacije u Srbiji Aleksandar Konuzin je svojim nastupom na skupu Srpske napredne stranke definitivno pokazao da se Ruska federacija meša u unutrašnje stvari Srbije u nepodnošljivoj meri.

Nenad Čanak

Liga socijaldemokrata Vojvodine traži od nadležnih organa da se ambasador Konuzin proglasi za personu non grata u Srbiji i po kratkom postupku protera.

Ako se to ne učini sada, jedini viši stepen mešanja u unutrašnje stvari Srbije može biti direktno ucenjivanje demokratski izabranog rukovodstva isporukom energenata, a prva sledeća slika su ruski tenkovi ispred Narodne skupštine Republike Srbije.

Zdrav razum i slobodarske tradicije nalažu da se to ne dozvoli i da se ponovi istorijsko ne ruskom hegemonizmu. Očigledno je prošlom ne istekao rok trajanja.

Predsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Nenad Čanak



Saopštenja | Ponedeljak, 10. 03. 2014. | Komentara: 0

Glas za LDP je glas za Vučića

NOVI SAD, 10. mart - Liga socijaldemokrata Vojvodine podseća građane i građanke Vojvodine da Liberalno demokratska partija u Vojvodini ne prelazi cenzus i da je zato svaki glas njima, glas koji odlazi direktno Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci.
Saopštenja | Četvrtak, 06. 03. 2014. | Komentara: 0

LDP se vojvođanske policije setio u kampanji

NOVI SAD, 6. mart - Iako je u svojoj karijeri Nenad Milić bio i šef kabineta premijera Zorana Đinđića i zamenik ministra unutrašnjih poslova Republike Srbije, nije se istakao zahtevom za decentralizaciju MUP-a.
Saopštenja | Ponedeljak, 03. 03. 2014. | Komentara: 0

Predizborno autonomašenje LDP prelazi meru političke kulture

NOVI SAD, 03. mart - Zapaljive poruke funkcionera LDP Dušana Mijića poput jučerašnje da Skupština AP Vojvodine treba da donese Ustav, predstavljaju ništa drugo do predizborno autonomašenje kakvom je njegova stranka sklona pred izbore kada ima problem sa cenzusom.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook