Kostreš: Samo Vojvođani mogu da obezbede dobar život u Vojvodini

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 14. 12. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Samo Vojvođani mogu da obezbede dobar život u Vojvodini

Nakon desetine mesta u kojima su prezentovali program „Na ravne časti“, Vojvođani su u Žablju i na završnom skupu u Novom Sadu pozvali građane da u nedelju izađu na izbore i glasaju za listu broj 13 - Vojvođani

Novi Sad, 14. decembar 2023 - Kandidati izborne liste Vojvođana prethodnih nedelja obišli su desetine mesta Vojvodine, a turneja predstavljanja programa „Na ravne časti“ završena je centralnim skupom u Novom Sadu, najvećem gradu i administrativnom sedištu Vojvodine. Okupljenim građanima su se obratili kandidati Vojvođana Saša Šućurović, Maja Mrnuštik, Đokica Dobanovački, Olena Papuga, Robert Kolar, te nosilac liste, predsednik Vojvođana LSV, Bojan Kostreš.

Sa okupljenima su kandidati razgovarali o važnosti prava nacionalnih manjina, potrebi za većim ulaganjima u poljoprivredu, o tome da Vojvodina mora da se gradi, poboljša stanje u zdravstvenom sistemu, spreči odlazak mladih... Predsednik Vojvođana LSV Bojan Kostreš istakao je da više od 700.000 građana Vojvodine i dalje nema pijaću vodu i da to mora da se promeni.

- Mi ne želimo obećanja, nego rešenja, a rešenja će biti ako se Srbija decentralizuje i Vojvodini obezbedi nadležnosti da sama odlučuje o bitnim stvarima za njen razvoj, koje joj i pripadaju u skladu sa statusom autonomne pokrajine koji ima. Tek tada ćemo u rukama imati prave alate koji mogu da poboljšaju stanje u Vojvodini - zaključio je nosilac liste Bojan Kostreš i pozvao sve Vojvođanke i Vojvođane da ove nedelje izađu u što većem broju i podrže listu broj 13, Vojvođane.



Saopštenja | Sreda, 18. 04. 2012. | Komentara: 0

Nije sporna poruka, nego onaj ko je poruku poslao

NOVI SAD, 18. april – Sada već nema sumnje da se Republička radiodifuzna agencija prilikom donošenja odluka ne vodi sadržajem emitovanih poruka, nego da im je sporan onaj ko je poruku uputio.
Saopštenja | Utorak, 17. 04. 2012. | Komentara: 0

Sve je dozvoljeno osim ukazati na štetu nanetu Vojvodini

NOVI SAD, 17. april – Liga socijaldemokrata Vojvodine je sa zaprepašćenjem dočekala vest da je od svih sadržaja koji se emituju u sklopu predizborne kampanje za Republičku radiodifuznu agenciju sporan jedino spot LSV u kojem se govori o štetnoj privatizaciji NIS-a.
Saopštenja | Ponedeljak, 09. 04. 2012. | Komentara: 0

Uskoro isplata avansa poljoprivrednicima

Novi Sad, 09. aprila - Isplata avansa za subvencionisanje poljoprivredne proizvodenje, u nakraćem roku,  mera je koja će pomoći da poljoprivredni proizvođači blagovremeno i efikasno završe prolećnu setvu, zaključeno je na današnjem sastanku zamenika predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine i narodnog poslanika Bojana Kostreša i ministra poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede Srbije Dušana Petrovića.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook