Kostreš: Svi na proteste - Srbija nije Zadruga, Srbija je Evropa!

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Utorak, 23. 05. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Svi na proteste - Srbija nije Zadruga, Srbija je Evropa!

Novi Sad, 23. maj 2023 - Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva sve svoje članove i simpatizere da nastave sa učešćem u građanskim protestima protiv nasilja u našem društvu.

LSV

Aleksandar Vučić i SNS su suočeni sa licem Srbije koje su mislili da su sklonili. 

Srbija nije Zadruga i neće da joj deca žive iščekujući šamar. Srbija svojoj deci želi da žive u miru kako to čine njihovi vršnjaci u Evropi. Srbija nije Olivera Zekić koja cinično okreće glavu. Srbija uspravna gleda Vučića i SNS u oči i kaže da je dosta! Srbija nije RTS koji će teško oprati sramotu svoje tišine. Srbija je, zahvaljujući ljudima na ulici, pokazala da je zrelo društvo svesno problema sa kojima se suočavamo.

Pozivamo sve gradske i opštinske odbore LSV da organizaciono i logistički, u svojim sredinama, pomognu ove građanske proteste.

Plaćamo visoku cenu podržavanja politike ratova, osuđenika za ratne zločine, kriminalaca i kriminalnog taloga društva.

Naše društvo mora naći snagu da se odupre i pobedi politiku nasilja i mržnje.

Energija postoji, Srbija se budi.
Vojvođani su protiv nasilja!

Srbija nije Zadruga, Srbija je Evropa!

Bojan Kostreš
Predsednik
Lige socijaldemokrata VojvodineSaopštenja | Utorak, 19. 09. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Skupština Vojvodine pod hitno da održi sednicu na temu zabrane izvoza voća i povrća u Evropsku uniju

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI iniciraće hitno zakazivanje sednice Skupštine Autonomne Pokrajine Vojvodine na temu problema zabrane izvoza poljoprivrednih proizvoda iz Srbije u zemlje Evropske unije zbog prisutva zabranjenih hemijskih supstanci.
Saopštenja | Petak, 15. 09. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Pare sa pokrajinskog i lokalnog nivoa sele se u republički budžet. Tu praksu ćemo prekinuti posle demokratizacije i odlaska ove vlasti

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI iniciraće kod novog, demokratskog saziva Narodne skupštine Republike Srbije izmenu Zakona o bezbednosti u saobraćaju i izmeniti odredbu koja kaže da sva sredstva od novčanih kaznih u saobraćaju odlaze u republički budžet.
Saopštenja | Ponedeljak, 11. 09. 2023. | Komentara: 0

Marton (LSV-VOJVOĐANI): Objaviti imena napadača na Predraga Voštinića

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI snažno osuđuje jučerašnji napad na Predraga Voštinića iz kraljevačkog Lokalnog fronta.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook