Kostreš: Utvrditi ko je tukao Novosađane!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 22. 07. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Utvrditi ko je tukao Novosađane!

Novi Sad, 22. jul 2022 - Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš insistira da se utvrdi ko je tukao Novosađane i da li je došlo do prekomerne upotrebe sile.

LSV

Treba otkloniti svaku sumnju da li je reagovala policija ili privatno obezbeđenje. 

Građani imaju pravo da na demosntracijama izraze svoje nezadovoljstvo odlukama koje donese odbornici i imaju pravo na miran protest. Ako je policija zloupotrebila silu ti pojedinci imaju ime i prezime i moraju biti kažnjeni. 

Svoj stav o GUP-u Liga socijaldemokrata Vojvodine je pokazala odbijanjem da ga podrži.


Generalni sekretar 
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Bojan Kostreš



Saopštenja | Sreda, 27. 11. 2013. | Komentara: 0

Stojšić sa Krstićem o finansiranju nadležnosti AP Vojvodine

NOVI SAD, 27. novembar - Zamenik šefa poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Narodnoj skupštini Republike Srbije Đorđe Stojšić danas je u razgovoru sa ministrom finansija Lazarom Krstićem izrazio nezadovoljstvo predlogom republičkog budžeta za iduću godinu i zatražio da se obezbedi poštovanje ustavne obaveze o najmanje sedam odsto izdvajanja za budžet AP Vojvodine.
Saopštenja | Utorak, 26. 11. 2013. | Komentara: 0

Zajedničko saopštenje LSV i PO DS

NOVI SAD, 26. novembar - Delegacije Pokrajinskog odbora Demokratske stranke, koju je predvodio Miroslav Vasin, predsednik Pokrajinskog odbora DS i Lige socijaldemokrata Vojvodine, na čelu sa Branislavom Bogaroškim, potpredsednikom LSV sinoć su u dužem, konstruktivnom razgovoru sagledale odnose dve stranke kroz analizu koalicionog delovanja u Skupštini AP Vojvodine i mnogim lokalnim samoupravama u Pokrajini.
Saopštenja | Ponedeljak, 25. 11. 2013. | Komentara: 0

Sastanak LSV sa šefom delegacije EU u Srbiji

NOVI SAD, 25. novembar - Predstavnici najvišeg rukovodstva Lige socijaldemokrata Vojvodine na čelu sa predsednikom LSV Nenadom Čankom, potpredsednikom Aleksandrom Jovanovićem i članom Predsedništva Aleksandrom Kravićem, dočekli su danas u sedištu LSV  šefa Delegacije Evropske unije u Srbiji Majkla Devenporta i njegove saradnike.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook