Kostreš: Vučić udaljava Srbiju od EU

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 22. 08. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vučić udaljava Srbiju od EU

Novi Sad, 22. avgust 2023 - Poslednjih dana Aleksandar Vučić preko svojih medijskih ispostava ubeđuje građane Srbije da je on žrtva velikih pritisaka. Istina je da od Vučića niko ne traži više nego što se traži od drugih država regiona koje idu ka EU.

LSV

Ukoliko iskreno žele u EU, vlasti Srbije treba da urade ono što i sve naše komšije - da prihvate politiku i vrednosti kontinenta na kojem živimo i usklade svoju spoljnu politiku sa politikom EU.

Vojvođani su prepoznali sve poruke koje je prethodnih dana Aleksandar Vučić poslao domaćoj i međunarodnoj javnosti. Osmehe i sreću sa predsednicima Turske i Uzbekistana, veliko razumevanje sa ljudima koji tvrde da su američki izbori pokradeni zamenio je nadurenim stavom kada je među našim najbližim komšijama - Crnogorcima i Rumunima.

Svet kakav raduje Vučića, od teoretičara zavere do agresivnih autokrata, nije svet kakvom se raduju Vojvođani i kakav zaslužuju svi građani Srbije.

Vojvođani žele budućnost u EU - budućnost slobodnog kretanja, slobode, dobrog života i jakih institucija. Vojvođani su evropska lokomotiva Srbije.

Aleksandar Vučić udaljava Srbiju od EU ali neće uspeti da preokrene tok istorije, kao što nije uspeo svaki put kad je pokušao.

Bojan Kostreš
predsednik LSV-VOJVOĐANI



Saopštenja | Subota, 07. 09. 2024. | Komentara: 0

Srbija mora da radi sve suprotno od Vulinovih ideja i uspeće kao država

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI sigurna je da ako Srbija želi da napreduje mora da radi sve suprotno od onoga što misli i proklamuje Aleksandar Vulin, poznatiji kao ministar mržnje.
Saopštenja | Subota, 31. 08. 2024. | Komentara: 0

Prosvetni radnici da dobiju status službenog lica

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u potpunosti podržava zahteve sindikata prosvetnih radnika koji su ponovo zatražili da se i njima prizna status službenog lica.
Saopštenja | Četvrtak, 29. 08. 2024. | Komentara: 0

Čudno je što premijeru Vučeviću ne smeta bista ratnog zločinca Hortija u parlamentu Mađarske

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI pita premijera Miloša Vučevića hoće li njegov kabinet uputiti zahtev Mađarskoj da se ukloni bista ratnog zločinca Mikloša Hortija, koja je tačno pre dve godine postavljena u zgradi mađarskog parlamenta.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook