Kurir plasira laži kako bi diskreditovao Čanka

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 19. 05. 2013. | Komentara: 0

Kurir plasira laži kako bi diskreditovao Čanka

NOVI SAD, 19. maj – Kampanja koju protiv Nenada Čanka sprovodi dnevni list Kurir pokazuje nameru tog lista da ga po svaku cenu diskredituje, kao političara i lidera jedne parlamentarne stranke.

LSV

Uprkos žalbi koju je Nenad Čanak podneo Savetu za štampu i činjenici da je Vladimir Beba Popović  osporio navode iz prethodnog teksta, Kurir je juče nastavio sa plasiranjem svojih izmišljotina.

Naslove kojima nanose ljagu Nenadu Čanku daju im „sagovornici“ poput Aleksandra Ace Stefanovića, poznatijeg i kao Aca četnik, nekadašnjeg generalnog sekretara Srpske radikalne stranke i saradnika Vojislava Šešelja.

Osobe koja svojom „specifičnom“ biografijom i odgovara kao „izvor“ urednicima Kurira za plasiranje njihovih izmišljotina.

Dvojica ljudi koje on pritom spominje - Živojin Stjepić i Predrag Jokić, danas su demantovali laži objavljene s njihovim imenom u jučerašnjem Kuriru. Međutim, ta vest je objavljena na dnu 8. strane, a ne pompezno na 4. i 5. kao dan ranije.

Budući da nema činjenica koje bi mu u tome poslužile, Kurir pribegava lažima i služi se propagandnim metodama patentiranim tridesetih godina prošlog veka.

Taj list i metode kojima se koriste njegovi urednici su ujedno i dokaz šta je sve moguće kada ne funkcioniše pravna država.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Ponedeljak, 15. 10. 2012. | Komentara: 0

Ako se odustalo od evropskog puta, raspisati izbore!

NOVI SAD, 15. oktobar - Da je živ, Slobodan Milošević bi danas bio ponosan. Tomislav Nikolić i Ivica Dačić su se, kao predsednik i premijer Srbije, vratili na svoju staru retoriku i stavove, Aleksandar Vučić hapsi i preti, a u pojedinim medijima se stvara atmosfera linča kao s kraja devedesetih.
Saopštenja | Sreda, 10. 10. 2012. | Komentara: 0

Jedanaesti napad na prostorije LSV u Pančevu

NOVI SAD, 10. oktobar - Nepoznati počinioci ukrali su juče tablu sa imenom stranke sa ulaza u Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu. Ovo je 11. po redu napad na taj odbor u poslednje tri godine, a i ovoga puta, kao i svih ranijih, policija je obaveštena o njemu i izvršila je uviđaj.
Saopštenja | Četvrtak, 04. 10. 2012. | Komentara: 0

Hiljade članova LSV neće ućutati medijska hajka

Novi Sad, 04. oktobar - Tokom 22 godine borbe za zakonodavnu, sudsku i izvršnu vlast AP Vojvodine, sa izvornim prihodima i pravom na imovinu, borbe protiv fašizma, diskriminacije, rata i nasilja, LSV je navikla na medijsku hajku i etiketiranja.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook