LDP se vojvođanske policije setio u kampanji

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 06. 03. 2014. | Komentara: 0

LDP se vojvođanske policije setio u kampanji

NOVI SAD, 6. mart - Iako je u svojoj karijeri Nenad Milić bio i šef kabineta premijera Zorana Đinđića i zamenik ministra unutrašnjih poslova Republike Srbije, nije se istakao zahtevom za decentralizaciju MUP-a.

LSV

Bio je u prilici, ali nije uradio ništa niti tražio da Vojvodina ima svoju policiju.

Čak, štaviše, i Milić i LDP su ćutali i dok Liga socijaldemokrata Vojvodine na tom pitanju godinama insistira, ali su se ovog pitanja setili deset dana pred izbore.

 Da su mislili ozbiljno, ne bi to rekli prvi put i to u kampanji.

I ako zaista misle da mogu deset dana pred izbore da prepričavaju stavove Lige i tako pređu cenzus, grdno se varaju.

Vojvođani ne cene slatke reči. Ovde se zna da Milić i LDP ne misle ozbiljno i da je za njih ovo još jedna priča kako bi došli do glasova, pa da ih opet nema do idućih izbora.

O tome šta misle o Vojvodini i koliko im je Vojvodina važna najbolje govori podatak da su do sada imali najpre samo jednog poslanika, a zatim samo jednu poslanicu iz Vojvodine i da će ih, ako kojim slučajem budu parlamentarni, ovoga puta biti jedva dvoje.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Petak, 05. 01. 2024. | Komentara: 0

LSV Vojvođani: Građani se boje novih ratova jer su na vlasti Šešeljevi učenici

Vojvođani Liga socijaldemokrata Vojvodine ponavlja da je najava uvođenja redovnog služenja vojnog roka samo još jedan trik Srpske napredne stranke i služi za maskiranje ostalih problema koje je stvorila vlast.
Saopštenja | Četvrtak, 04. 01. 2024. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Srbija nema decu za nove ratove

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da je najava reaktiviranja zakona koji reguliše obavezno služenje vojnog roka samo još jedan populistički pokušaj naprednjačke vlasti da zadovolji desno, konzervativno biračko telo, ali i spinovanje nezadovoljstva građana zbog drastičnih nepravilnosti u toku izbornog procesa.
Saopštenja | Utorak, 26. 12. 2023. | Komentara: 0

Tražimo puštanje na slobodu privedenih u toku demonstracija ispred RIK-a

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani zahteva od nadležnih organa hitno puštanje na slobodu građana koji su privedeni tokom demonstracija ispred Republičke izborne komisije u Beogradu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook